MAK Auto & Techniek is het bekendste autobedrijf van Groot-Ammers en omstreken. Wij staan bekend om onze liefde voor auto’s die net even wat extra’s hebben. Dit betekent dat onze showroom op ieder moment is gevuld met glanzende jonge occasions, die bijna altijd beschikken over een lage kilometerstand en rijke uitrusting. Onze liefde ligt bij occasions van de merken Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen, maar ook auto’s van andere merken kunt u in onze voorraad tegenkomen.

Daarnaast verzorgen wij auto lease voor zowel nieuwe auto’s als occasions en kunt u bij ons terecht voor de import van een occasion uit het buitenland. Bovendien beschikt MAK over een eigen garage, waar onze monteurs uw auto van het nodige onderhoud kunnen voorzien of waar u terecht kunt voor een incidentele reparatie. In 2014 mochten wij als kroon op ons werk de titel ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’ in ontvangst nemen.

Occasions Groot-Ammers

De kwaliteit van onze occasions is op ieder moment bijzonder hoog en dat merkt u. Wanneer u onze showroom in Groot-Ammers bezoekt, blinken onze bolides u tegemoet. De verkoop is bij MAK Auto & Techniek in handen van de broers Bas- en Chris de Vos. Zij kunnen u precies uitleggen wat onze occasions zo bijzonder maakt. Waar u keuze ook naar uitgaat, al onze occasions komen met een uitstekende technische staat en goed gedocumenteerde onderhoudshistorie. Zo zult u altijd jarenlang plezier hebben van uw nieuwe occasion. Om u te ontzorgen bij de aankoop van uw nieuwe auto, bieden wij u vanzelfsprekend ook de mogelijkheid tot lease of financiering en kunt u bovendien uw huidige auto bij ons inruilen. Wel zo makkelijk!

Garage Groot-Ammers

Ook wanneer u niet op zoek bent naar een nieuwe auto kunnen wij u bij MAK Auto & Techniek in Groot-Ammers van dienst zijn. Wij beschikken namelijk over een hightech autogarage waar we dagelijks aan auto’s van alle mogelijke merken en modellen werken. Wij zijn aangesloten bij de onafhankelijke garageformule Bosch Car Service, waardoor onze monteur op het hoogste niveau opgeleid zijn. U kunt bij ons o.a. terecht voor APK, onderhoud, diagnose, reparatie, schadeherstel en inbouw van accessoires. Een afspraak voor uw auto maakt u eenvoudig via onze website.