Het kan voorkomen dat u een tikje of rammel in uw auto hoort, er om onverklaarbare reden een waarschuwingslampje brandt of dat u het gevoel heeft dat uw auto motorisch niet helemaal meer in orde is. In dat geval is het verstandig om uw auto na te laten kijken door een specialist. De technici van MAK Auto & Techniek hebben bijzonder veel ervaring met het uitvoeren van een autodiagnose, waarbij het niet uitmaakt of het een mechanische of een elektronische storing betreft. MAK Auto & Techniek heeft de modernste middelen in huis om snel een diagnose te stellen en u opvolgend van een helder advies te kunnen voorzien.

Wanneer autodiagnose?

In moderne auto’s zijn verschillende systemen actief die al dan niet elektronisch worden aangestuurd. Het diagnosticeren van een storing is een onmogelijke opgave als u niet de beschikking heeft over de juiste meet- en uitleesapparatuur. Door de grote hoeveelheid aan complexe software die aanwezig is in moderne auto’s, is het niet langer altijd direct duidelijk of een brandend controlelampje op uw dashboard ook daadwerkelijk een defect betreft. Immers, evengoed kan er slechts sprake zijn van een softwarematige storing.

Autodiagnose bij MAK Auto & Techniek

Weet dat u uw auto voor de diagnose van een storing te allen tijde met een gerust hart bij MAK Auto & Techniek langs kunt brengen! Wij beschikken namelijk over de modernste universele en merkspecifieke diagnoseapparatuur. Met deze apparatuur kunnen we uw auto uitlezen en de oorzaak van iedere denkbare storing achterhalen. Onze technici kunnen bovendien putten uit ruim 50 jaar ervaring met het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan personenauto’s en zijn opgeleid volgens de laatste inzichten op het gebied van autotechniek. Wenst u een autodiagnose? Neem dan vooral contact op met de specialisten van MAK Auto & Techniek. Wij adviseren u graag vrijblijvend!