Sinds kort vindt u bij MAK Auto & Techniek de volledig nieuwe Seat Ateca. Het model werd in 2016 op de markt geïntroduceerd en is de eerste (compacte) SUV van het Spaanse merk. In de basis heeft de Ateca wat bekende elementen van de Seat Leon, zoals de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, maar toch heeft het model een geheel eigen identiteit.

Seat Ateca FR

In onze collectie vindt u de Seat Ateca FR, de meest sportieve uitvoering van de SUV. De FR-uitvoering is standaard uitgerust met onder andere alcantara beklede sportstoelen, full LED-verlichting, dubbele uitlaten, donkere hemelbekleding, media system navi, climate control, 18 inch lichtmetalen velgen en mat-chromen details bij de dorpels en de voor- en achterbumper.

Seat Ateca FR bij MAK Auto & Techniek

Seat Ateca bij MAK Auto & Techniek

Bij MAK Auto & Techniek hebben wij regelmatig diverse uitvoeringen van de Seat Ateca in ons aanbod. Zo hebben wij op dit moment een Seat Ateca FR 1.4 EcoTSI DSG met een vermogen van 150 pk. Uitgevoerd in de kleuren Rodium Grey metallic en Magic zwart parel-metallic. Beide auto’s zijn in nieuwsstaat (met fabrieksgarantie) en voorzien van automatische transmissie en benzinemotor. Naast de standaard opties van de FR, zijn de modellen extra luxe uitgevoerd met onder meer een mooi panoramadak, stoelverwarming, elektrisch bedienbare achterklep en achteruitrijcamera.

Meer informatie over de Seat Ateca?

Bekijk alle foto’s en specificaties van de Seat Ateca modellen op onze website. Wilt u een proefrit maken in dit model? Ook dat kunt u gemakkelijk via onze website inplannen. Bij vragen of meer informatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina of bel ons direct via het telefoonnummer 0184 60 12 36.