Fiat 500

1.0 Hybrid Rockstar
Dit betreft een luxe en sportief uitgevoerde Fiat 500 1.0 Hybrid in de Rockstar uitvoering. Kleur: Nero Scorpione metallic. Deze auto heeft slechts 1.000 km gereden, is nieuw in Nederland geleverd, van de 1e eigenaar en verkeert in nieuwstaat!!! Uiteraard is alle documentatie aanwezig. Nieuwprijs circa € 22.000,-. Voorzien van diverse opties zoals: panoramadak, 16" lichtmetalen velgen, Uconnect navigatie met 7 "touchscreen/Bluetooth®/Uconnect Live/USB/DAB+, privacy glass, climate control, cruise control, stoelen in leder, multifunctioneel sportstuurwiel, elektrische bedienbare en verwarmbare spiegels, mistlampen en deelbare achterbank.

Deze auto is voorzien van fabrieksgarantie tot 29-01-2023. De kosten voor het afleverpakket op deze auto bedragen 495,- euro. In dit pakket zit een reconditioneringsbeurt en volle tank brandstof. U kunt deze auto bij ons Financial Leasen voor slechts 277,- euro per maand. Lever uw KVK nummer, banknummer, rijbewijsnummer en geboortedatum aan en binnen 24 uur weet u of de aanvraag is goedgekeurd.

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Is voor u een optie belangrijk, dan adviseren wij u hier specifiek naar te vragen.