Het merk Audi staat bekend als een ijzersterk Duits automerk met een breed gamma aan modellen. Van hatchback tot sedan en van coupé tot cabriolet, in elk segment is Audi vertegenwoordigd. Omdat Audi zich onderscheid met uitmuntende kwaliteit en een bovengemiddeld uitrustingsniveau, zijn het vooral zakelijke rijders die een Audi kopen. Bij MAK Auto adviseren wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe- of tweedehands Audi. In onze showroom vindt u op ieder moment een aantal rijk uitgeruste modellen van het merk Audi terug. Ook kunnen wij u helpen bij het importeren van uw droom-Audi.

Tweedehands Audi kopen

Het Audi aanbod van MAK Auto onderscheidt zich door rijk uitgeruste modellen die vaak nog in nieuwstaat verkeren. Onze jonge Audi occasions beschikken bovendien vaak over luxe opties zoals lederen bekleding, sportinterieur, een panoramadak en mooie velgen. Wij kunnen deze prachtige auto’s leveren, omdat wij dankzij onze jarenlange ervaring beschikken over een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland, dat ons voorziet in de meest exclusieve Audi’s. Omdat nieuwe auto’s relatief het meest afschrijven in de eerste maanden na aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om het gevoel van een nieuwe auto te ervaren, voor een prijs die vele malen voordeliger is. Kom langs in onze showroom in Groot-Ammers en ervaar het zelf.

Nieuwe Audi kopen

Uiteraard begrijpen wij dat we niet altijd de Audi van uw dromen in onze showroom zullen hebben staan. Daarom bent u bij ons ook altijd welkom voor advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe Audi. Samen met u kunnen we kijken welk model en welke uitvoering het best past bij uw wensen en eisen. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Audi en weten precies wat er wel en wat er niet mogelijk is. Bent u er eenmaal uit dan kunnen wij uw nieuwe auto voor u bestellen en afleveren. Bovendien is het mogelijk om uw Audi bij onze vakkundige monteurs in onderhoud te houden.