Mensen die een BMW kopen, zijn vaak op zoek naar een luxe en sportieve auto. BMW’s beschikken namelijk over een sportief afgesteld onderstel en achterwielaandrijving, waardoor sportief rijgedrag bij deze auto’s gegarandeerd is. Sinds 1972 hebben de auto’s van BMW de bekende benaming met de drie cijfers. De meest gewilde modellen sinds die tijd, zijn de modellen uit de 5-serie en de 3-serie. Maar ook voor een sportieve cabriolet of SUV bent u bij BMW aan het juiste adres. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in auto’s van de bekende Duitse merken, kunnen wij u als geen ander helpen bij de keuze voor een nieuwe BMW of BMW occasion. Daarbij kunnen onze monteurs al het onderhoud voor uw BMW verzorgen.

Tweedehands BMW kopen

Op zoek naar een rijk uitgeruste tweedehands BMW? Kijk dan eens naar ons actuele aanbod met BMW occasions. Dankzij het uitgebreide netwerk dat wij in de afgelopen jaren op hebben kunnen bouwen, hebben wij toegang tot exclusieve inkoopkanalen in binnen- en buitenland. Dit komt tot uiting in ons aanbod met exclusieve BMW modellen, die allen rijk uitgerust zijn en bovendien vaak nog in nieuwstaat verkeren. Een recente tweedehands BMW biedt u de mogelijkheid om te genieten van een auto die beschikt over alle moderne technologie, maar dan voor een fractie van de nieuwprijs. Uiteraard is het bij MAK Auto mogelijk om uw huidige auto in te ruilen bij aankoop van een tweedehands auto en ook financiering of lease kunnen wij voor u verzorgen.

Nieuwe BMW kopen

Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat u precies weet wat u wilt en dat er geen jonge occasion te vinden is die aan uw wensen of eisen voldoet. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een nieuwe BMW te kopen. Ook bij de aankoop van een nieuwe BMW kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u als geen ander adviseren met betrekking tot het model en de uitrusting die het beste bij uw wensen en eisen passen. Bovendien kunnen wij u bij elke keuze uitleggen wat de voor- en de eventuele nadelen zijn van de keuze voor een bepaalde optie. Wanneer u eruit bent kunnen wij de auto uiteraard voor u bestellen en afleveren. Wij nodigen u van harte uit voor een kennismaking in onze showroom in Groot-Ammers.