Een tweedehands Audi is een goed alternatief voor het kopen van een nieuwe auto. Audi’s zijn namelijk auto’s die, mits goed onderhouden, garant staan voor vele jaren sportief rijplezier. MAK Auto & Techniek is gespecialiseerd in jonge tweedehands Audi’s die u gegarandeerd vele jaren sportief rijplezier bezorgen. Door ons unieke inkoopnetwerk die wij in de afgelopen 50 jaar hebben opgebouwd, kunnen wij occasions van zeer goede kwaliteit aanbieden tegen een aanzienlijk lagere prijs dan een nieuwe Audi. Met een tweedehands Audi van MAK Auto & Techniek bent u verzekert van een kwaliteitsauto waar u lang profijt van zult hebben.

Tweedehands Audi kopen

U kiest bij MAK Auto & Techniek niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe auto, u kiest voor een gehele ervaring. Persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen én kwaliteit staat bij ons voorop. Uw nieuwe auto moet keer op keer een glimlach op uw gezicht toveren! Een beloning op ons werk was dan ook de titel ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’, in 2014, waar wij nog steeds erg trots op zijn!

De tweedehands Audi’s die u in onze huidige voorraad vindt, verkeren allen in nieuwstaat en hebben een lage kilometerstand. Bovendien zijn onze tweedehands Audi’s compleet uitgerust, wat erg bevorderlijk is voor het rijgemak. Als échte autoliefhebbers zijn wij u met veel enthousiasme van dienst om dé droomauto te vinden die perfect aansluit bij uw wensen!

Tweedehands Audi leasen

Alles draait bij ons om maatwerk, ook als het gaat om het rondmaken van de juiste financiering voor uw tweedehands auto. Veel ondernemers kiezen voor een tweedehands Audi op basis van financial lease. Hierbij bepaalt u zelf uw leaseperiode en betaalt u maandelijks een vast bedrag. Een bijkomend voordeel is dat al onze Audi-occasions op voorraad zijn. Dit betekent dat, in tegenstelling tot andere leasemaatschappijen, onze levertijd zeer beperkt is en u vrijwel direct van de Audi gebruik kunt maken. Informeer via onze website vrijblijvend naar de voorwaarden van financial lease bij MAK Auto & Techniek of kom eens langs in onze showroom in Groot-Ammers.