De aankoop van een tweedehands Audi is een voordelig alternatief voor het kopen van een nieuwe Duitse auto. Audi’s zijn namelijk auto’s die, mits goed onderhouden, garant staan voor vele jaren sportief rijplezier. MAK Auto & Techniek is gespecialiseerd in jonge tweedehands Audi’s, dit zijn auto’s van maximaal enkele jaren oud die eruit zien en rijden als een nieuwe Audi. Doordat wij beschikken over exclusieve inkoopkanalen die wij in de afgelopen 50 jaar hebben opgebouwd, kunnen wij deze top-occasions aanbieden voor een prijs die substantieel lager ligt dan de prijs van een nieuwe Audi.

Tweedehands Audi kopen

Bovendien beseffen wij maar al te goed dat u niet elke dag op zoek gaat naar een nieuwe auto. Wij begrijpen dat u een auto wilt die bij u past en waarbij geen twijfel bestaat dat deze auto keer op keer een glimlach op uw gezicht zal toveren. Wanneer u kiest voor een tweedehands Audi van MAK Auto & Techniek, dan kiest u voor persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen, voor meer dan 50 jaar ervaring met de verkoop en het onderhoud van Duitse auto’s en voor bewezen kwaliteit. Alle auto’s in onze voorraad verkeren in nieuwstaat, zijn voorzien van een rijk pakket met opties en hebben bovendien vaak weinig kilometers op de teller. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het vinden van de tweedehands Audi die perfect bij u past, wanneer u met ze in gesprek gaat zult u merken dat zij net zo enthousiast zijn als u. Want wij blijven immers bovenal autoliefhebbers. Wij zijn er daarom trots op dat wij in 2014 zijn verkozen tot ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’.

Tweedehands Audi leasen

U zult merken dat alles bij ons om maatwerk draait, daarom maken wij financiering op maat met liefde voor u mogelijk. Veel ondernemers kiezen er bijvoorbeeld voor om een tweedehands Audi bij ons te leasen op basis van financial lease. Dit is een transparante leasevorm waarbij u zelf kunt kiezen voor hoelang u de auto leaset en vervolgens betaalt u een vast maandbedrag voor de gehele looptijd van uw leasecontract. Bovendien is het voordeel van het leasen van een Audi occasion dat al onze auto’s op voorraad zijn. U profiteert daarom van een hele korte levertijd, die u bij een grote leasemaatschappij niet snel zult tegenkomen. Via onze website kunt u vrijblijvend informeren naar de voorwaarden van financial lease bij MAK Auto & Techniek.