Uit ervaring weten wij dat er grote vraag is naar betaalbare tweedehands BMW’s van hoge kwaliteit. Dit maakt de zoektocht niet altijd gemakkelijk. MAK Auto & Techniek is gespecialiseerd in jonge occasions, waarbij u het gevoel heeft een gloednieuwe auto te hebben, maar dan een stuk betaalbaarder. We hebben een divers aanbod aan tweedehands BMW’s van enkele jaren oud. Zowel visueel als technisch verkeren deze auto’s in topconditie. Na aanschaf van een van deze modellen, bent u verzekerd van vele jaren rijplezier.

Tweedehands BMW kopen

Wilt u een tweedehands BMW kopen? Dan is het uiteraard belangrijk dat de auto, naast de kwaliteit en de prijs, in al uw wensen voorziet. De specialisten van MAK Auto & Techniek gaan in de eerste fase dan ook met uw vraag aan de slag. Op basis van uw wensen gaan onze experts samen met u op zoek naar de meest bijpassende occasion om u te verzekeren van een kwaliteitsauto die bij u past. De koop van uw tweedehands BMW is pas rond als u 100 procent tevreden ben met zowel de auto als de service. Wij zijn pas enthousiast, wanneer u dat bent!

Tweedehands BMW leasen

Bent u op zoek naar een tweedehands BMW op basis van een financiering? Ook dit is mogelijk bij MAK Auto & Techniek! Als ondernemer is het mogelijk te kiezen voor het financieel leasen van BMW occasion. Dit stelt ze in staat om hun mobiliteitsbehoefte te vervullen, zonder dat dit direct ten koste gaat van hun liquiditeit. Bij financial lease bepaalt u zelf de looptijd van het contract en betaalt u maandelijks een vast bedrag. Tevens is het mogelijk een eventuele aanbetaling te doen of uw huidige auto in te ruilen. Interesse in een tweedehands BMW op basis van financial lease? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.