De vraag naar tweedehands BMW auto’s van hoge kwaliteit is erg hoog. De zoektocht naar een betaalbare jonge occasion is dan ook altijd niet erg makkelijk. Bij MAK Auto krijgen wij het echter wel voor elkaar. Zo zijn wij gespecialiseerd in het leveren van occasions waarbij u het gevoel krijgt in een gloednieuwe auto te rijden, alleen dan een stuk betaalbaarder. In ons aanbod zijn diverse tweedehands BMW’s terug te vinden van pas enkele jaren oud die allemaal in topconditie verkeren, zowel technisch als visueel. Bij de aanschaf van één van onze auto’s bent u verzekerd van jarenlang rijplezier.

Tweedehands BMW’s bij MAK Auto

Als u een tweedehands BMW wilt kopen is het erg belangrijk dat de prijs juist is, de auto kwalitatief goed is én is voldoet aan al uw wensen. In de eerste fase van uw zoektocht zullen de specialisten van MAK Auto met uw vragen en eisen aan de slag gaan. Aan de hand hiervan gaan wij samen met u op zoek naar de BMW occasion die perfect aansluit op uw wensen. Zo krijgt u een auto van kwaliteit die helemaal bij u past. Wanneer u helemaal tevreden bent met zowel de auto als de service, dan is de koop rond. Bij MAK Auto zijn wij pas tevreden wanneer u tevreden bent!

Tweedehands BMW leasen

Naast een occasion kopen, is het ook mogelijk een tweedehands BMW te leasen. Een BMW leasen is voornamelijk voordelig voor een ondernemer. Meer informatie over een BMW leasen is terug te vinden op onze website. Interesse in een tweedehands BMW? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of kom eens langs in onze showroom in Groot-Ammers.