Wij weten uit ervaring dat de zoektocht naar een passende tweedehands BMW niet altijd makkelijk is. Het aanbod is groot en de kwaliteit van de aangeboden occasions varieert. Daarom specialiseren wij ons bij MAK Auto & Techniek op jonge tweedehands BMW’s van maximaal enkele jaren oud. Deze auto’s zijn visueel en technisch in topconditie, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw nieuwe BMW u vele jaren van dienst zal zijn. Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen genieten van het gevoel dat bij een nieuwe BMW hoort, maar dan voor een fractie van de prijs. Dit is mogelijk omdat wij in de afgelopen 50 jaar een netwerk van exclusieve inkoopkanalen hebben opgebouwd.

Tweedehands BMW kopen

Naast de kwaliteit en de prijs van de occasion is het belangrijk dat de tweedehands BMW perfect past bij wat u zoekt in uw nieuwe auto. Gelukkig weten de verkoopadviseurs van MAK Auto & Techniek als geen ander hoe zij uw wensen moeten achterhalen en kunnen zij uw wensen bovendien gemakkelijk omzetten naar een concrete occasion. Zij gaan samen met u op zoek naar de ideale auto en gaandeweg zult u merken dat zij net zo enthousiast zijn als u! Pas als u helemaal tevreden bent zullen zij de koop met u rondmaken en evenzo zullen zij pas tevreden zijn als u bij aflevering glimlachend wegrijdt in uw tweedehands BMW.

Tweedehands BMW leasen

Financiering van een tweedehands BMW is ook mogelijk bij MAK Auto & Techniek. Veel ondernemers kiezen bijvoorbeeld voor financial lease van een BMW occasions. Dit stelt ze in staat om hun mobiliteitsbehoefte te vervullen, zonder dat dit direct ten koste gaat van hun liquiditeit. Bij financial lease betaalt u namelijk een vast maandbedrag dat gedurende de hele looptijd gelijk blijft. Dit is transparant en geeft veel zekerheid. De looptijd van het leasecontract bepaalt u zelf en het inruilen van uw huidige auto of het doen van een aanbetaling is mogelijk. Wilt u een tweedehands BMW leasen bij MAK Auto & Techniek? Informeer dan via onze website vrijblijvend naar de mogelijkheden.