Een tweedehands Mercedes is zowel bij zakelijke rijders als bij particuliere rijders, erg geliefd. De modellen van het vooraanstaande merk stralen luxe en comfort uit en bovendien staat Mercedes bekend om haar innovatieve technieken. Aangezien de aanschafprijs van een compleet nieuwe Mercedes relatief hoog ligt, is het aanschaffen van een tweedehands Mercedes een goed alternatief. In het aanbod van MAK Auto & Techniek treft u altijd diverse luxe Mercedes occasions, welke maximaal enkele jaren oud zijn. Al onze occasions zijn goed onderhouden en in vrijwel alle gevallen voorzien van een lage kilometerstand. In vergelijking met een nieuwe auto, bieden wij tweedehands auto’s met dezelfde kwaliteit, maar voor een aanzienlijk lagere prijs. U zult gegarandeerd het gevoel hebben dat u in een gloednieuwe auto rijdt!

Een tweedehands Mercedes aanschaffen?

Het aanbod Mercedessen op de occasionmarkt is groot en de kwaliteit varieert. Een betrouwbare aanbieder is bij de aanschaf van een tweedehands Mercedes daarom van groot belang! Zoals u wellicht al aan onze occasions zult zien, heeft MAK Auto & Techniek kwaliteit hoog in het vaandel staan. U zult dan ook niet voor (negatieve) verassingen komen te staan. Al onze tweedehands Mercedes modellen worden aan een uitgebreide technische en visuele inspectie onderworpen, voordat zij deel van onze voorraad uitmaken. Alleen auto’s waar wijzelf -als autoliefhebbers pur sang- in willen rijden, krijgen een plek in onze showroom. Het leukst van ons vak is u voorzien van uw droomauto! Vindt u uw droomauto op dit moment niet in ons aanbod? Dan gaan wij graag voor u op zoek. Met onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Daarmee behoort zelfs een Mercedes importeren uit het buitenland tot de mogelijkheden. Uiteraard is het inruilen van uw huidige auto, ongeacht welk merk, ook altijd mogelijk wanneer u bij ons een nieuwe occasion aanschaft.

Tweedehands Mercedes Financial leasen

Wilt u een tweedehands Mercedes aanschaffen door middel van financiering? Ook dat maken we bij MAK Auto & Techniek graag voor u mogelijk. U kunt ter illustratie een tweedehands Mercedes bij ons leasen op basis van Financial Lease. Hierbij betaald u een vast bedrag per maand, en na de overeengekomen looptijd van het leasecontract is de auto volledig uw eigendom! Ook wanneer u ervoor kiest om een tweedehands Mercedes te leasen, kunt u uw huidige auto inruilen.

Heeft u vragen of een van onze occasions? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wilt u direct een proefrit inplannen? Dit doet u gemakkelijk zelf via de pagina van de desbetreffende auto op onze website!