Het premium merk Mercedes staat bekend om luxe, comfort en innovatieve technieken. Alleen al daarom is dit automerk populair onder particuliere én zakelijke rijders. Omdat de aanschafprijs van een nieuwe Mercedes relatief hoog ligt, is een tweedehands Mercedes een voor de hand liggend alternatief. MAK Auto & Techniek heeft zich toegelegd op de verkoop van sportieve, luxe Mercedes occasions van maximaal enkele jaren oud. Dankzij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare inkoopkanalen kunnen wij u een tweedehands Mercedes aanbieden die in alles voelt als een nieuwe auto, maar dan voor een fractie van de nieuwsprijs.

De aankoop van een tweedehands Mercedes

Omdat het aanbod groot is en de kwaliteit varieert, is het belangrijk dat u een tweedehands Mercedes koopt bij een betrouwbare aanbieder. Op deze manier weet u zeker dat u later niet voor verrassingen komt te staan. Daarom is het goed om te weten dat al onze occasions aan een uitgebreide visuele en technische inspectie worden onderworpen voordat deze in onze voorraad worden opgenomen. Want alleen auto’s die wij zelf zouden willen rijden krijgen toegang tot onze showroom! Wanneer u ons een bezoek brengt zult u bovendien merken dat onze verkoopadviseurs net zo enthousiast zijn als u. Zij zullen informeren naar uw wensen en eisen, om vervolgens samen met u op zoek te gaan naar een occasion die perfect in dit plaatje past.

Tweedehands Mercedes leasen

Wilt u de aankoop van een tweedehands Mercedes financieren? Dan maken wij dit graag voor u mogelijk bij MAK Auto & Techniek! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Mercedes financial lease. In dat geval betaalt u maandelijks een bedrag dat gedurende de looptijd gelijk blijft. De looptijd kunt u bij financial lease bovendien helemaal zelf bepalen. Daarnaast kunt u uw huidige auto gewoon inruilen bij het leasen van een tweedehands Mercedes en behoort het doen van een aanbetaling ook tot de mogelijkheden. Informeer via onze website vrijblijvend naar de mogelijkheden.