Een tweedehands Mercedes is erg geliefd, zowel bij particuliere als bij zakelijke rijders. Het populaire merk staat bekend om zijn luxe, comfort en innovatieve technieken. De aanschafprijs van een gloednieuwe Mercedes ligt aardig hoog, daarom kan het een goede optie zijn om een tweedehands Mercedes aan te schaffen. Bij MAK Auto hebben wij altijd diverse luxe Mercedes occasions in ons aanbod. Deze auto’s zijn enkele jaren oud, hebben een lage kilometerstand en zijn altijd goed onderhouden. Het voordeel van een tweedehands auto bij MAK Auto is dat zij van dezelfde kwaliteit zijn als een nieuwe auto, alleen een stuk betaalbaarder. Onze occasions geven u het gevoel in een gloednieuwe auto te rijden.

Tweedehands Mercedes van topkwaliteit

Besluit u om een tweedehands Mercedes te kopen, dan is het erg belangrijk dat de auto in topkwaliteit is en van een betrouwbare aanbieder komt. MAK Auto kan dat voor u regelen. Bij ons is kwaliteit van zeer groot belang. Bij de aanschaf van onze occasions zult u dan ook niet voor negatieve verrassingen komen te staan. Voordat onze tweedehands Mercedes modellen te koop worden gezet, krijgen zij een zeer uitgebreide visuele en technische inspectie. Wij leveren alleen auto’s waar een echte autoliefhebber in zou willen rijden. Is uw droomauto op dit moment niet in onze showroom te vinden? Dan gaan wij maar al te graag samen met u op zoek! Door onze ruime ervaring binnen de autobranche hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd om occasions vandaan te halen. Is uw auto bijvoorbeeld in het buitenland te vinden, dan is het voor ons geen probleem een Mercedes te importeren. Ook is het uiteraard bij ons mogelijk om uw huidige auto in te ruilen, ongeacht welk merk het is.

Tweedehands Mercedes leasen

Wanneer u een tweedehands Mercedes bij ons wilt aanschaffen door middel van financiering, dan is dat bij MAK Auto geen probleem. Bij ons is het namelijk ook mogelijk een tweedehands Mercedes te leasen op basis van Financial Lease. U kunt hier meer over vinden op onze website. Hebt u nog enige vragen over het aanschaffen van een occasion? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het online contactformulier. Als u direct een proefrit wilt inplannen is dat ook mogelijk, dat kan via de desbetreffende auto op onze website.