Bent u op zoek naar een tweedehands Volkswagen van topkwaliteit? Dan helpen de verkoopadviseurs van MAK Auto & Techniek u graag verder. In onze exclusieve voorraad vindt u bijvoorbeeld tweedehands auto’s van het type Volkswagen Golf, Volkswagen Passat en Volkswagen Tiguan terug. Wij hebben ons hierbij in het bijzonder toegelegd op sportieve Volkswagen occasions met een rijke uitrusting. In onze voorraad worden bijvoorbeeld geregeld Volkswagen modellen in de R-Line uitvoering opgenomen die eruit zien en rijden als een nieuwe Volkswagen, maar dan voor een fractie van de nieuwprijs.

De aankoop van een tweedehands Volkswagen

Auto’s van het merk Volkswagen zijn populair en dat ziet u terug in het omvangrijke Nederlandse occasionaanbod. Het kan hierdoor een hele klus zijn om een tweedehands Volkswagen te vinden die aan uw wensen en eisen voldoet. Het is daarom goed om te weten dat alle Volkswagens in onze showroom aan een grondige inspectie zijn onderworpen en op het gebied van de technische- en visuele staat daarom niet onderdoen voor een nieuwe Volkswagen. Wanneer u een bezoek aan onze showroom in Groot-Ammers brengt, dan zult u merken dat onze verkoopadviseurs er alles aan doen om een occasion te vinden waar u enthousiast van wordt. Bij serieuze interesse is het uiteraard mogelijk om een proefrit te maken en alleen wanneer u helemaal tevreden bent zullen wij de koop voor u rond maken.

Financial lease voor een tweedehands Volkswagen

Omdat wij begrijpen dat de aanschaf van een auto voor veel mensen een te groot bedrag is om in één keer te voldoen, helpen wij u graag met financiering of lease van uw tweedehands Volkswagen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een Volkswagen bij ons te leasen op basis van financial lease. In dat geval kiest u zelf de looptijd en of u een aanbetaling doet of slotsom wilt betalen. Vervolgens betaalt u gedurende de looptijd een vast maandelijks bedrag waarin rente en aflossing zijn inbegrepen. Naast financial lease zijn er nog een aantal andere opties voor de financiering van een Volkswagen. Onze verkoopadviseurs kijken graag samen met u naar een oplossing die het best bij uw persoonlijke situatie past.