Bij MAK Auto kunt u terecht voor een jonge tweedehands Volkswagen van hoge kwaliteit. Zo zijn in onze voorraad exclusieve tweedehands Volkswagens te vinden die in perfecte staat verkeren. Voordat de occasions in onze showroom terecht komen worden zij eerst onderworpen aan een grondige visuele en technische keuring. Dit zorgt ervoor dat onze tweedehands Volkswagens eruit zien én rijden als een nieuwe auto. Het grote verschil is echter dat de aanschafprijs van onze tweedehands auto’s een stuk lager ligt dan die van een nieuwe Volkswagen!

Jonge tweedehands Volkswagen

Het merk Volkswagen is al sinds jaren een van de populairste automerken. Gezien de grote vraag naar tweedehands Volkswagens, is het erg lastig geworden een auto van topkwaliteit te vinden en die ook nog eens volledig aansluit op uw wensen. Wij kunnen u verzekeren dat wij te allen tijde een occasion kunnen leveren van de hoogste kwaliteit. De occasions in ons aanbod zijn allemaal enkele jaren oud, voorzien van een lage kilometerstand én zijn perfect onderhouden. Het rijden in een Volkswagen occasion van MAK Autogeeft u het gevoel in een gloednieuwe auto te rijden. Bij serieuze interesse is het mogelijk om een proefrit te maken in onze occasions. Dit kunt u gemakkelijk inplannen via de pagina van de desbetreffende auto.

Tweedehands Volkswagen laten importeren door MAK Auto & Techniek

Is uw droomauto op dit moment niet ons aanbod terug te vinden? Dan helpen onze specialisten u graag bij het vinden van de juiste auto. Is uw gewenste auto bijvoorbeeld in het buitenland te vinden, dan is het voor ons geen probleem uw tweedehands Volkswagen te importeren. Hier zorgen wij ervoor dat u zo voordelig mogelijk aan uw kwaliteitsauto komt.

Tweedehands Volkswagen leasen

Het aanschaffen van een auto is een grote investering. Een auto aanschaffen op basis van financiering is dan ook een goede optie om te overwegen. Bij MAK Auto kunt u ervoor kiezen een tweedehands Volkswagen te leasen. Meer informatie over onze leasemogelijkheden, vindt u op onze website. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de aanschaf een tweedehands Volkswagen? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier of kom eens langs in onze showroom in Groot-Ammers. Onze experts kijken graag met u mee!