Bent u op zoek naar een jonge tweedehands Volkswagen van hoge kwaliteit? Dan kunt u bij MAK Auto & Techniek uw hart ophalen. Bij ons vindt u namelijk een exclusieve voorraad tweedehands Volkswagen modellen. Al onze occasions verkeren in perfecte staat, want voordat zij toegang krijgen tot onze showroom, wordt elke auto onderworpen aan een grondige visuele en technische inspectie. Met als gevolg dat onze Volkswagen occasions er als nieuw uitzien én rijden, maar wel voor een aanschafprijs die substantieel lager ligt dan die van een nieuwe Volkswagen.

Hoewel ons aanbod snel wisselt, kan het natuurlijk voorkomen dat uw droomauto er op dit moment niet tussen staat. Onze specialisten helpen u dan graag bij het vinden van de juiste Volkswagen die volledig antwoord geeft op uw verwachtingen van een kwaliteitsauto!

Tweedehands Volkswagen kopen bij MAK Auto & Techniek

De afgelopen jaren is Volkswagen keer op keer het populairste automerk gebleken, zeker als het gaat om de aanschaf van een tweedehands Volkswagen. Gezien de grote vraag en aanbod, is het des te lastiger om een tweedehands Volkswagen van topkwaliteit te vinden, die ook nog eens volledig aansluit op uw wensen. De verkoopspecialisten van MAK Auto & Techniek willen u verzekeren van de hoogste kwaliteit! Alle occasions in onze voorraad, zo ook onze Volkswagen occasions, zijn maximaal slechts enkele jaren oud en voorzien van een lage kilometerstand. Daarnaast zijn ze perfect onderhouden. Wanneer u kiest voor een occasion van MAK Auto & Techniek, zult u gegarandeerd het gevoel hebben in een gloednieuwe auto te rijden! Heeft u serieuze interesse? Dan is het uiteraard mogelijk een proefrit te maken. Deze kunt u gemakkelijk zelf inplannen via de pagina van de desbetreffende auto op onze website.

Tweedehands Volkswagen leasen

De aanschaf van een auto is uiteraard een grote investering. U kunt er daarom voor kiezen om de auto aan te schaffen op basis van financiering. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid een tweedehands Volkswagen aan te schaffen door middel van Financial Lease. U bepaalt hierbij de looptijd van het leasecontract en betaalt de auto maandelijks met een vast bedrag af. Na het einde van de looptijd is de auto uw eigendom. Meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease of ander manieren van financiering? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts kijken graag samen met u naar de beste mogelijkheden, afgestemd op uw specifieke situatie en voorkeuren.