Eén van de grootste automerken ter wereld is het merk Volkswagen. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de missie van Volkswagen van oudsher is om auto’s te produceren voor ‘de gewone’ mens. Het succes van Volkswagen blijkt onder andere uit het feit dat het twee modellen heeft in de top-vijf van meest verkochte auto’s aller tijden. Vooral de Volkswagen Golf, Volkswagen Polo en de Volkswagen Tiguan zijn modellen die op dit moment populair zijn onder mensen die een Volkswagen willen kopen. Voor alle Volkswagens geldt dat zij bekend staan om hun kwaliteit en degelijkheid. MAK Auto is onder andere gespecialiseerd in luxe Volkswagen occasions die speciaal zijn geselecteerd op hun complete uitrusting en lage kilometerstand.

Tweedehands Volkswagen kopen

Voor het kopen van een tweedehands Volkswagen bent u bij ons daarom aan het juiste adres. Ieder jaar kopen wij een groot aantal luxe Volkswagens in via exclusieve inkoopkanalen in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij u interessante Volkswagen occasions aanbieden met een kilometerstand en uitrusting die u ergens anders niet snel zult vinden. Al onze occasions worden bovendien uitvoerig geïnspecteerd voordat deze in onze voorraad worden opgenomen. Daarom vindt u bij ons alleen Volkswagen occasions die in een perfecte showroomstaat verkeren. Doordat nieuwe auto’s in de eerste jaren na aanschaf relatief veel afschrijven, is een occasion van enkele jaren oud een voordelige optie. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden die bij uw specifieke wensen passen.

Nieuwe Volkswagen kopen

Soms wilt u gewoon liever een écht nieuwe auto. Natuurlijk wilt u in dat geval dat uw nieuwe Volkswagen compleet naar uw wensen is. Daarom kan het fijn zijn dat een specialist u begeleidt bij het samenstellen van uw droom-Volkswagen. De specialisten van MAK Auto weten precies wat er mogelijk is bij Volkswagen. Motorisering, interieur, exterieur en opties, zij kunnen uw precies vertellen wat alles inhoudt en wat de implicaties van uw keuze zullen zijn. Uiteraard kunnen wij uw nieuwe Volkswagen ook voor u bestellen en afleveren. U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen met ons te bespreken.