Wilt u een Volkswagen leasen maar kunt of wilt u om wat voor reden dan ook niet terecht bij één van de grote leasemaatschappijen? Dan kunt u een beroep doen op de expertise van MAK Auto! De Volkswagens in onze leasevoorraad zijn direct beschikbaar en speciaal geselecteerd op kwaliteit en uitrusting. Op deze manier bent u bij MAK Auto verzekerd van een Volkswagen leaseauto van topkwaliteit die bovendien aanzienlijk sneller geleverd kan worden dan bij één van de grote leasemaatschappijen.

Hoe kunt u een Volkswagen leasen?

Bij MAK Auto leaset u een Volkswagen op basis van Financial Lease. Dit is een helder product waarbij een vaste afschrijving, vaste maandelijkse lasten en geen kilometerbeperking gelden. Het voordelen van een Volkswagen occasion leasen, is dat het maandbedrag extra voordelig is, omdat een nieuwe auto relatief veel afschrijft in de eerste jaren na afschaf. Het voordeel van Financial Lease is bovendien dat u geen grote eenmalige investering hoeft te doen waardoor uw liquiditeit gewaarborgd blijft. Bovendien bent u na betaling van de laatste leasetermijn juridisch eigenaar van de auto.

Waarom uw Volkswagen leasen bij MAK Auto?

De redenen waarom mensen een Volkswagen leasen bij MAK Auto zijn uiteenlopend. De één wil profiteren van een ultra korte levertijd, de ander zoekt een exclusief model wat moeilijk leverbaar is in Nederland en weer een ander komt bij ons voor de voordelen van een Financial Lease occasion. Maar wat al onze klanten fijn vinden is dat wij ze altijd open en eerlijk benaderen en een Volkswagen voor ze zoeken die écht bij ze past.

Volkswagen leasen inclusief vakkundig onderhoud

Ook voor betrouwbaar onderhoud van uw nieuwe Volkswagen leaseauto bent u bij MAK Auto aan het juiste adres. Als onafhankelijk autobedrijf kunt u met alle merken personenauto’s bij MAK Auto terecht, maar zijn wij in het bijzonder gespecialiseerd in de grote Duitse merken. Onze monteurs hebben alle kennis en middelen om u van dienst te zijn met regulier Volkswagen onderhoud, storingen en reparaties. Een hele geruststelling.