Een auto leasen is een aantrekkelijke manier om een auto te financieren. Bij MAK Auto kunt u terecht voor het leasen van zowel een occasion als een nieuwe auto. Altijd duidelijk en transparant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Keuze uit Operational Lease of Financial Lease

Operational Lease is uitsluitend mogelijk bij nieuwe auto’s en zakelijke rijders. Bij deze vorm van leasen heeft u geen omkijken naar reparaties, onderhoud, banden en verzekering. Echter is en blijft MAK Auto de eigenaar van de auto. Financial Lease is geschikt voor zowel particulieren als ondernemers en u bent, in tegenstelling tot Operational Lease, direct de eigenaar van de auto. U kunt deze vorm van leasen zien als een financieringsmogelijkheid die kan worden toegepast op nieuwe auto’s en occasions. Bij MAK Auto heeft u keuze uit beide leasevormen. Een groot voordeel is dat wij dit in eigen beheer hebben, dus wij zijn niet afhankelijk van grote leasemaatschappijen.

Auto leasen? Wij geven persoonlijk advies!

Bij MAK Auto geven bij u graag persoonlijk advies over welke vorm van leasen het beste past bij uw specifieke situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten of maak gebruik van onze leasecalculator. Met deze handige tool berekent u vrijblijvend wat uw maandelijkse leasekosten zijn.