Financial Lease is een leasevorm die toegepast kan worden bij nieuwe auto’s en occasions zonder dat het ten koste gaat van uw liquiditeit. Daarnaast geniet u ook van enkele fiscale voordelen.

Financial lease auto

Een auto leasen op basis van Financial Lease is transparant en duidelijk. Tijdens de looptijd van het leasecontract betaalt u maandelijks een vast bedrag en zijn er geen kilometerbeperkingen. De looptijd en de hoogte van een eventuele aanbetaling en slotsom, bepaalt u zelf. U bent direct de economische eigenaar van de auto, maar betaalt de auto als het ware in termijnen af. Aan het einde van de leaseperiode is de auto uw eigendom.

Financial Lease occasion bij MAK Auto

Bent u benieuwd wat een Financial lease occasion u maandelijks zal kosten? Maak dan gebruik van onze online leasecalculator en bereken uw persoonlijke leasetarief. Heeft u nog vragen over deze vorm van leasen of wenst u advies op basis van uw specifieke situatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom! Bekijk onze collectie op de website of kom langs in onze showroom.