U bent op zoek naar een jong gebruikte BMW, maar wilt geen grote eenmalige investering doen? Dan kunt u een BMW leasen bij MAK Auto. De BMW’s in onze leasevoorraad zijn rijk uitgerust, hebben een lage kilometerstand en verkeren vaak in nieuwstaat. Deze occasions zijn speciaal geselecteerd door ons als autoliefhebbers, voor autoliefhebbers. Omdat de gehele leasevoorraad aanwezig is in onze showroom, profiteert u bovendien van een levertijd die aanzienlijk lager ligt dan de levertijd bij grote leasemaatschappijen.

Hoe kunt u een BMW leasen?

U kunt een BMW uit onze leasevoorraad leasen op basis van Financial Lease. Hierbij kan uw nieuwe BMW tot 100% gefinancierd worden. U bent bij deze leasevorm direct economisch eigenaar en na betaling van de laatste leasetermijn ook juridisch eigenaar. Wanneer u een BMW leaset bij MAK Auto, dan doet u dit op basis van exacte maandlasten die de gehele looptijd gelijk blijven. Wel zo transparant. U bepaalt daarnaast zelf de slottermijn en ook inruil van uw huidige auto is mogelijk.

Waarom uw BMW leasen bij MAK Auto?

De reden om een BMW te leasen bij MAK Autois simpel, wij houden namelijk net zoveel van auto’s als uzelf. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren bij het leasen van een BMW-occasion. Daarbovenop zorgen wij ervoor dat onze leasevoorraad op ieder moment gevuld is met aansprekende occasions die in topconditie verkeren. Rijk uitgerust, weinig kilometers en uitstekend onderhouden, zijn steekwoorden die onze occasions perfect omschrijven.

BMW leasen inclusief vakkundig onderhoud

Wanneer u een BMW leaset bij MAK Auto wilt u vanzelfsprekend dat uw auto goed onderhouden wordt. De monteurs van MAK Auto kunnen u hierbij helpen. Zij werken dagelijks aan verschillende modellen van BMW en kennen de bijbehorende autotechniek als geen ander. Dus ook met een storing die minder vaak voorkomt of wanneer u in het bezit bent van een meer exotisch model, kunnen zij u van dienst zijn. Een hele geruststelling!