Hij komt er bijna aan, de nieuwe Audi A7 Sportback! De veranderingen kort samengevat: scherpere lijnen, veel nieuwe technologie en verbeterde rijeigenschappen.

Audi A7 Sportback 2018: de grootste veranderingen

Wat als eerste opvalt zijn de strakkere lijnen van de nieuwe A7. Dit geeft de vernieuwde Audi een wat stoerdere uitstraling. De grootse transformatie aan de achterzijde zijn de doorlopende achterlichten, net als bij de Audi A8. Aan de voorzijde is de grille een stuk groter in vergelijking met de oude A7, en ook de bumpers zijn opvallender.

Interieur: alles digitaal

Het interieur van de Audi A7 is flink vernieuwd. Ook hier zijn de lijnen een stuk scherper. Bovendien is de indeling flink gewijzigd en wordt bijna alles digitaal weergegeven. Qua design lijkt het interieur sterk op die van de nieuwe A8.

A7 3.0 TFSI Quattro S-Tronic

De nieuwe A7 is een mild-hybrid. Dit betekent dat de elektromotor de verbrandingsmotor assisteert bij het wegrijden, accelereren en rijden op hoge snelheid. Dit bespaart brandstof, maar het is niet mogelijk om elektrisch te rijden.

De nieuwe Audi A7 is er voorlopig in één uitvoering, de A7 3.0 TFSI Quattro S-Tronic. Uitgerust met een V6 motor met enkele turbo. Met een vermogen van 340 pk haalt de A7 een snelheid van 100 km/h in 5,3 seconden.

Audi A7 bij MAK Auto & Techniek

Bij MAK Auto & Techniek vindt u altijd een ruim aanbod Audi occasions, waaronder ook regelmatig jonge Audi A7 occasions. Wij hopen dit jaar ook het vernieuwde Audi A7 model aan onze collectie toe te voegen. Vragen of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via 0184 60 12 36.