Een Audi importeren vanuit het buitenland kan in veel gevallen een stuk voordeliger uitpakken dan de aanschaf van een Audi in Nederland. Vindt u uw droomauto niet in ons huidige aanbod van jonge Audi occasions? Dan is het importeren van een Audi een goede optie! MAK Auto maakt dit graag voor u mogelijk. Wij nemen het gehele importtraject voor u uit handen en om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, bieden wij hiervoor te allen tijde een totaalprijs. U kunt ervoor kiezen om een Audi te laten importeren die u reeds zelf in het buitenland heeft gevonden. Ook is het mogelijk dat wij de gewenste auto voor u zoeken nadat we gezamenlijk uw wensen in kaart hebben gebracht.

Audi importeren, hoe gaan wij te werk?

Wanneer de perfecte Audi eenmaal gevonden is, starten wij vervolgens de importprocedure voor u. Dit houdt in dat wij de auto op locatie controleren en de onderhandelingen voor u voeren. Wanneer dit is afgerond, verzorgen wij tevens het transport naar Nederland. Hier doen wij BPM-aangifte, laten we de auto keuren door de RDW en zorgen we dat de auto op uw naam wordt gezet. Tot slot wordt de auto bij u afgeleverd op Nederlands kenteken en bent u verzekert van jarenlang rijplezier!

Waarom uw Audi laten importeren door MAK Auto?

In ruim 50 jaar heeft MAK Auto een groot netwerk op weten te bouwen in zowel binnen- als buitenland. Dit maakt de kans groot dat onze specialisten een jonge Audi naar uw wens zullen vinden die bovendien scherp geprijsd is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de historie van de auto bekend is en de uitrusting aan uw wensen en verwachtingen voldoet. En u hoeft zich geen zorgen te maken over het administratieve werk dat bij het importeren van een auto komt kijken. Ook dit werk nemen wij van A tot Z voor u uit handen zodat u enkel en alleen kan genieten van uw geïmporteerde Audi. Bekijk ons importportfolio om een indruk te krijgen van de auto’s die wij in de afgelopen jaren hebben geïmporteerd voor onze klanten.

Tweedehands Audi importeren met fabrieksgarantie

Alle nieuwe Audi’s hebben ten minste 2 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast geeft Audi 3 jaar lakgarantie en zit er 12 jaar garantie op het doorroesten van de verzinkte carrosserie. Dus wanneer wij een jonge tweedehands Audi voor u uit het buitenland importeren, vallen deze vaak nog binnen de fabrieksgarantie. Een hele geruststelling. Uiteraard kunnen wij sowieso het toekomstig onderhoud van uw geïmporteerde auto inzichtelijk maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Doe direct een vrijblijvende importaanvraag via de contactmodule aan de rechterkant van deze pagina, zodat wij u kunnen ondersteunen in uw zoektocht naar een voordelige Audi uit het buitenland!