De Audi van uw dromen laten importeren uit het buitenland? Dat maken wij bij MAK Auto & Techniek graag voor u mogelijk. Wij gaan hierbij altijd uit van een totaalprijs waarbij wij het gehele importtraject voor u uit handen nemen. U kunt er daarbij voor kiezen om een Audi te laten importeren die u zelf in het buitenland heeft gevonden of u kunt ons in een persoonlijk gesprek laten weten wat uw wensen zijn, waarna wij voor u op zoek gaan.

Hoe wij uw nieuwe Audi importeren?

Wanneer uw nieuwe Audi eenmaal gevonden is, verzorgen wij vervolgens de gehele import voor u. Dit betekent dat wij de auto voor u controleren op locatie, de onderhandelingen voor u voeren en uw nieuwe Audi vervolgens veilig naar Nederland transporteren. Eenmaal in Nederland gaan wij de auto voor u invoeren. Dit houdt in dat uw nieuwe Audi wordt gekeurd door de RDW, dat wij BPM aangifte voor u doen en dat de auto op uw naam wordt gezet. Het resultaat is een voordelige Audi occasion op Nederlands kenteken.

Waarom uw Audi laten importeren door MAK Import?

In het buitenland is het aanbod jong gebruikte Audi’s aanmerkelijk groter dan in Nederland. Dankzij ons uitgebreide netwerk is de kans daarom groot dat wij een Audi kunnen vinden die aan uw wensen en eisen voldoet. Dankzij onze ervaring met het invoeren van Audi’s kunnen wij u de garantie bieden dat u een scherpe prijs voor de auto betaalt en dat uw nieuwe Audi qua historie en uitrusting aan uw verwachtingen voldoet. Daarbovenop zorgen wij ervoor dat de administratieve handelingen in Nederland soepel verlopen en dat de BPM aangifte zo gunstig mogelijk voor u uit zal vallen. Kortom, wij nemen alle zorgen op ons zodat u optimaal van uw nieuwe Audi occasion zult genieten. Bekijk ons import portfolio om te zien welke auto’s wij de laatste jaren zoal hebben geïmporteerd!

Audi importeren met fabrieksgarantie

Wanneer u ons een jong gebruikte Audi voor u laat importeren uit een Europees land, dan valt deze auto onder de reguliere fabrieksgarantie van Audi. Alle Audi’s hebben 2 jaar fabrieksgarantie vanaf het moment deze uit de fabriek rollen, daarnaast geeft Audi 3 jaar lakgarantie en zit er 12 jaar garantie op het doorroesten van de verzinkte carrosserie. Een hele geruststelling.

Doe nu een vrijblijvende import aanvraag via de contactmodule aan de rechterkant van deze pagina!