Het heeft wellicht even geduurd, maar eindelijk heeft u via internet uw droomauto gevonden. Wellicht heeft u zelfs al ideeën over uitvoering, kleur en aanvullende opties. Maar er is een uitdaging: hij staat te koop in het buitenland. Met al het papierwerk dat bij een dergelijke import komt kijken, wordt de aankoop al snel te complex.

Uw droomauto laten importeren door MAK Auto

Om die zorgen weg te nemen kunt u het importeren van de door u gewenste auto uitbesteden aan MAK Auto. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring in de auto import om procedures en papierwerk snel en efficiënt te doorlopen. Dit scheelt zowel tijd als geld, wat een auto importeren een stuk aangenamer maakt voor u! Wij gebruiken onze kennis, ervaring en bestaand netwerk in binnen- en buitenland om uw droomauto te lokaliseren. We houden het echter niet alleen bij zoeken, we inspecteren de door ons gevonden auto’s ook en zorgen dat historie, keuringsrapportage en techniek in orde zijn. Als de auto in kwestie uit het buitenland moet komen, regelen we bovendien al het papierwerk rondom de import.

Laat MAK Auto uw droomauto zoeken

Schroom dus niet ons aan het werk te zetten, wij zoeken graag naar uw droomauto. Via de contactmodule aan de zijkant kunt u kiezen voor de optie ‘Auto al gevonden’. In dit contactformulier kunt u de URL opgeven van uw droomauto in het buitenland. Wij kunnen dan het gehele importproces voor u verzorgen!