Wanneer uw droomauto zich in het buitenland bevindt of wanneer het importeren van een auto financieel interessant is voor u, dan biedt MAK Auto u een uniek totaalconcept op het gebied van auto import. Onze specialisten nemen namelijk het gehele importproces voor u uit handen. Voorafgaand aan het importeren van uw auto ontvangt u van ons een transparante offerte met een totaalprijs waarvoor wij uw nieuwe auto kunnen afleveren op Nederlands kenteken. Bovendien wordt u gedurende het proces door ons op de hoogte gehouden van alle door ons gevolgde stappen. Zorgeloze mobiliteit staat bij MAK Auto  bijzonder hoog in het vaandel, dus doet ons team er alles aan om u dit gevoel ook daadwerkelijk te laten ervaren.

Stap 1: de zoektocht naar uw droomauto

Wanneer u uw droomauto door ons wilt laten importeren, dan begint het importproces altijd met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek achterhalen we gezamenlijk aan welke specificaties uw droomauto moet voldoen en toetsen we of uw verzoek haalbaar is. Naast dat wij een zoekopdracht voor u kunnen uitvoeren, kunt u er als vanzelfsprekend ook voor kiezen om ons een auto te laten importeren die u reeds zelf heeft gevonden.

Stap 2: de totaalprijs van uw droomauto op Nederlands kenteken

Op het moment dat duidelijk is welke auto u door ons wilt laten importeren, gaan wij direct aan de slag om u te voorzien van de totaalprijs waarvoor wij de auto in kwestie kunnen afleveren op Nederlands kenteken. Op deze manier komt u met auto import van MAK Auto achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Stap 3: inspectie op locatie, onderhandeling en transport

Na een akkoord van uw zijde zullen wij de auto voor u aankopen en op veilige wijze naar Nederland transporteren. Voorafgaand aan de aankoop zal de auto door ons op locatie aan een grondige inspectie worden onderworpen en zullen wij voor u over de prijs onderhandelen met de eigenaar. Indien wij gedurende onze inspectie bijzonderheden constateren, dan stellen wij u daarvan uiteraard onmiddellijk op de hoogte.

Stap 4: keuring, aangifte BPM en Nederlands kenteken

Als uw toekomstige auto eenmaal in Nederland is aangekomen, wordt door onze specialisten alles in het werk gesteld om deze zo spoedig mogelijk op Nederlands kenteken aan u te kunnen afleveren. Dit houdt in dat we de auto laten keuren bij de RDW, de aangifte van de verschuldigde BPM bij de Belastingdienst voor u verzorgen en uw auto voorzien van Nederlandse kentekenplaten.

Stap 5: aflevering van uw nieuwe auto

Tot slot gaan onze technici aan het werk om de auto volledig rijklaar te maken. Hierbij kunt u denken aan het doorvoeren van eventuele aanpassingen aan de auto waar u ons om heeft verzocht en het uitvoeren van het benodigde onderhoud. Ook het professioneel laten reinigen en poetsen van uw auto behoort standaard tot het auto importproces van MAK Auto. Dankzij méér dan 50 jaar ervaring in de autobranche heeft ons team bijzonder veel kennis opgebouwd van de automarkt in binnen- en buitenland. Met deze kennis zijn door ons al vele klanten succesvol geholpen bij het importeren van hun droomauto uit het buitenland. Heeft u een vraag over het laten importeren van een auto door MAK Auto? Schroom dan vooral niet om ons deze te stellen. Onze specialisten staan u graag persoonlijk te woord!