U bent op zoek naar een jong gebruikte Volkswagen, maar vindt het aanbod in Nederland te beperkt? Dan is een Volkswagen importeren een reële optie. In het buitenland is het aanbod Volkswagen occasions immers groter en in Duitsland worden bijvoorbeeld uitvoeringen geleverd die niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. MAK Import heeft alles in huis om het volledige importproces voor u te verzorgen. U heeft hierbij de keuze of u zelf op zoek gaat naar een Volkswagen occasion in het buitenland of dat u ons in een persoonlijk gesprek voorziet van een zoekopdracht.

Hoe wij uw nieuwe Volkswagen importeren

Bij het invoeren van een jong gebruikte Volkswagen uit bijvoorbeeld Duitsland, gaan wij altijd uit van een totaalpakket. Dit betekent dat MAK Import u alle zorgen van het importtraject uit handen neemt. Wij controleren de auto bijvoorbeeld op locatie en voeren hier ook de onderhandelingen voor u. Dit geeft de zekerheid dat uw nieuwe Volkswagen occasion aan uw verwachtingen voldoet en dat wij een scherpe prijs voor u kunnen bedingen. Nadat wij de auto veilig naar Nederland hebben getransporteerd, beginnen de administratieve handelingen. We laten uw nieuwe Volkswagen keuren door de RDW, regelen de BPM aangifte en zorgen dat de auto op uw naam komt te staan. Het resultaat is de aflevering van een schitterende Volkswagen, waar u nog jaren van zult genieten.

Waarom uw Volkswagen laten importeren door MAK Import?

Het antwoord is simpel: omdat wij net zo gek van auto’s zijn als u. Met behulp van ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd wel een Volkswagen vinden die aan uw specifieke wensen en eisen voldoet. Omdat wij daarnaast ruime ervaring hebben met alle aspecten van het importproces, weten we precies waar we op moeten letten om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maakt u gebruik van de diensten van MAK Import, dan garanderen wij u bijvoorbeeld niet alleen dat de auto aan uw verwachtingen voldoet, maar ook dat deze uiteindelijk zo voordelig mogelijk op Nederlands kenteken wordt geleverd. Benieuwd welke auto’s wij de afgelopen jaren zoal hebben geïmporteerd? Bekijk dan ons import portfolio.

Volkswagen importeren met fabrieksgarantie

Wanneer u ons een jong gebruikte Volkswagen voor u laat importeren uit een Europees land, dan valt deze auto onder de reguliere fabrieksgarantie van Volkswagen. Alle modellen van Volkswagen hebben 2 jaar fabrieksgarantie vanaf het moment deze uit de fabriek rollen. Daarnaast geldt een lakgarantie van 3 jaar en een garantie op het doorroesten van de carrosserie van 12 jaar. Een hele geruststelling.