Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen, lijkt het logisch om naar de officiële merkdealer te gaan en te vragen naar zijn aanbod. Maar is dat wel zo verstandig? Een merkdealer heeft namelijk de beschikking over slechts één automerk en zal u dus ook alleen maar modellen aanbieden binnen dit merk. Is dit ene merk wel de juiste keuze voor u? Heel goed om te weten dat MAK Auto nieuwe auto’s van alle merken kan leveren. Of het nu een Audi, Volkswagen, Tesla of Renault is, bij MAK Auto geven wij u advies, bestellen wij de auto en leveren deze aan u af, inclusief fabrieksgarantie!

Laat ons adviseren over uw nieuwe auto

Bij MAK Auto zijn wij net zo enthousiast over de aankoop van een nieuwe auto als u. Wij zullen dan ook met veel plezier samen kijken naar welk model, merk en welke uitrusting het beste aansluit op uw wensen. Bij ons bent u verzekerd van onafhankelijk autoadvies. Tijdens de aankoop zullen onze auto experts u volledig begeleiden. Dit begint met het opstellen van het aankoopformulier tot aan de uiteindelijke bestelling die wordt gedaan bij de fabrikant. Na de laatste controle van onze monteurs is uw auto gereed om bij ons op te halen.

Kom naar MAK Auto voor uw nieuwe auto

Bij de aankoop van een nieuwe auto zal er met een aantal factoren rekening gehouden worden. Hierbij zal er gekeken worden naar uw wensen, uw budget, een eventuele inruil van auto én natuurlijk uw persoonlijke smaak. De aankoop van een nieuwe auto is niet alleen een rationele, maar ook een emotionele beslissing. Bij MAK Auto besteden wij daarom altijd zorgvuldig aandacht aan onze klanten. U als klant verdient dit namelijk. Wanneer u onafhankelijk advies en volledig ontzorgd wilt worden bij de levering van uw nieuwe auto, dan kan MAK Auto u daarbij helpen. Zo is het motto van ons bedrijf namelijk ‘zorgeloze mobiliteit’, voor deze werkwijze werden wij dan ook in 2014/2015 beloond met de prijs ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’. Op deze titel zijn wij enorm trots! Wanneer u nog meer vragen heeft of advies wilt over de aankoop van een nieuwe auto kunt u online contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Onze experts zijn u graag van dienst!