U wilt een volledig nieuwe auto kopen? In dat geval lijkt het logisch om een bezoek te brengen aan een officiële merkdealer en hier te informeren naar het aanbod. Maar is dit nu eigenlijk wel zo verstandig? Een merkdealer is immers slechts gespecialiseerd in één bepaald automerk en zal u binnen het aanwezige modellengamma van dienst proberen te zijn. Echter, de vraag blijft natuurlijk of een auto van het desbetreffende merk wel écht de juiste keuze voor u is. Daarom is het goed om te weten dat MAK Auto & Techniek, als onafhankelijk BOVAG autobedrijf, nieuwe auto’s van alle merken kan leveren. Of het nu gaat om een Renault, Audi, Volkswagen of Tesla, wij kunnen u adviseren, de auto voor u bestellen en aan u afleveren. Inclusief fabrieksgarantie!

Onze werkwijze bij het kopen van een nieuwe auto

Laten we voorop stellen dat wij, als echte autofanaten, even enthousiast zijn over de aankoop van uw nieuwe auto als dat u dat bent. Samen met u zullen wij om die reden met bijzonder veel plezier tot op de bodem uitzoeken welk merk, welk model en welke uitrusting het beste past bij uw specifieke eisen en wensen. Omdat wij elke nieuwe auto kunnen leveren, bent u bij MAK Auto & Techniek verzekerd van daadwerkelijk onafhankelijk autoadvies. Onze specialisten zullen u volledig begeleiden bij het kopen van een nieuwe auto; van het opstellen van het aankoopformulier tot de uiteindelijke bestelling bij de autofabrikant. Na de afleverbeurt die door onze technici voor u wordt verzorgd, kunt u uw glimmende nieuwe bolide bij ons ophalen.

MAK Auto & Techniek levert u uw nieuwe droomauto

De aankoop van een nieuwe auto hangt samen met een grote variëteit aan factoren. Denk bijvoorbeeld aan uw budget, uw eisen- en wensenpakket, de eventuele inruil van uw bestaande auto en natuurlijk niet te vergeten uw persoonlijke smaak. Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van uw nieuwe droomauto niet enkel een rationele, maar evengoed een emotionele beslissing kan zijn. Bij MAK Auto & Techniek nemen we daarom de tijd voor onze klanten. Als onze klant verdient u namelijk niets minder dan onze onverdeelde aandacht. Door ruimschoots 50 jaar ervaring in de autobranche weten we bovendien exact wat er wel en wat er niet mogelijk is.

U voorzien van een gedegen en onafhankelijk advies en u volledig ontzorgen bij de levering van uw nieuwe droomauto, dat is waar we goed in zijn. Niet voor niets is ‘zorgeloze mobiliteit’ het motto van ons autobedrijf. In 2014/2015 werd onze werkwijze ook nog eens bekroond met de titel ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’. Met vragen of advies omtrent de aankoop van een nieuwe auto kunt u vrijblijvend terecht bij onze verkoopadviseurs. Met veel plezier zijn zij u iedere dag van dienst!