MAK Auto 50 jaar | Autobedrijf Groot-Ammers

Audi occasions

Wanneer u een Audi occasion koopt, bent u verzekerd van een betrouwbare en krachtige auto. Daarnaast staan Audi’s bekend om hun sportieve uitstraling. Audi occasions zijn er in ontzettend veel verschillende modellen. Bij MAK Auto & Techniek doen wij er alles aan om een gevarieerd en interessant aanbod aan Audi occasions te bieden. Daarom is de kans groot dat er altijd wel een Audi occasion in onze voorraad te vinden is die aan uw wensen voldoet. Mocht dit toch niet het geval zijn, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen graag om de perfecte Audi occasion voor u te vinden!

Een Audi occasion van MAK Auto & Techniek

Voor het kopen of leasen, van een Audi occasion bent u Bij MAK Auto & Techniek aan het goede adres. Een Audi occasion leasen is mogelijk op basis van financial lease. Met de lease calculator op onze website berekent uw gemakkelijk uw maandelijkse lease tarief! Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom om onze Audi occasions te bekijken en voor een persoonlijke kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Laat uw Audi occasion importeren door MAK

Vind u de Audi occasion waarnaar u op zoek bent niet in ons huidige aanbod? Dan is het mogelijk om een tweedehands Audi door ons te laten importeren. In het buitenland is het aanbod Audi occasions vaak groter dan in Nederland. Tevens kan een een Audi importeren soms zelfs voordeliger uitpakken dan een Audi occasion aanschaffen in Nederland. MAK Auto & Techniek heeft de afgelopen jaren al vele occasions geïmporteerd uit het buitenland. Door onze ervaring, maar ook door onze passie voor auto’s, kunnen wij u verzekeren dat wij uw droomauto zo voordelig mogelijk kunnen importeren. Bekijk ons portfolio.hier hoe wij te werk gaan.

Vakkunding onderhoud voor uw Audi occasion

Ook voor onderhoud aan uw Audi occasion kunt u bij MAK Auto & Techniek terecht. Naast onze showroom in Groot-Ammers hebben wij tevens een grote werkplaats! MAK is aangesloten bij Bosch Car Service, wat betekent dat onze monteurs op de hoogte zijn van de laatste technieken en in staat zijn om met de nieuwste auto’s te werken. Wij kunnen al het Audi onderhoud voor u volgens de fabrieksspecificaties uitvoeren, met het behoud van eventuele fabrieksgarantie. Wij garanderen dat het niveau van ons Audi onderhoud op ieder moment gelijk of zelfs hoger ligt in vergelijking tot het niveau van de merkdealer.