Porsche occasions staan bekend om hun sportieve karakter. De meest gewilde Porsche occasions zijn de modellen uit de Porsche 911 en Porsche Cayenne series. Deze krachtige auto’s onderscheiden zich door hun sportieve styling en indrukwekkende prestaties. Bij MAK Auto hebben we regelmatig bijzondere Porsche occasions in ons aanbod.

Porsche occasion kopen bij MAK Auto

Bent u van plan uw droom te verwezenlijken en een Porsche te kopen of te leasen? Dit is een belangrijke beslissing en wij staan klaar om u hierbij te helpen. Al onze Porsche occasions zijn in uitstekende staat, maar het is ook essentieel dat uw keuze aansluit bij uw specifieke wensen. Met onze jarenlange ervaring helpen we jaarlijks vele mensen bij het vinden van hun ideale occasion. Kom gerust langs in onze showroom in Groot-Ammers voor een persoonlijke kennismaking.

Wij kunnen uw Porsche occasion importeren

Wanneer het aanbod van Porsches in Nederland beperkt is kunt u door ons een zoekopdracht laten uitvoeren. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om een Porsche occasion te importeren. Ook als uw zoektocht wat lastiger is, kunt u uw wensen aan ons doorgeven, zodat wij u zo voordelig mogelijk aan uw droom-Porsche kunnen helpen.

Onderhoud voor uw Porsche occasion

Het is van groot belang om uw Porsche occasion in topconditie te houden. Bij MAK Auto bieden wij vakkundig Porsche onderhoud aan. Onze monteurs beschikken over de nieuwste (fabrieks) apparatuur en de juiste kennis om uw Porsche optimaal te onderhouden. Voor reparaties, onderhoud of storingen bent u bij onze werkplaats aan het juiste adres.