Om veilig op de Nederlandse wegen te kunnen rijden, is er de wettelijk verplichte (twee)jaarlijkse APK voor uw auto. Tijdens een APK wordt er gekeken naar de werking en technische staat van belangrijke onderdelen zoals de banden, verlichting, stuurinrichting, wielophanging en de remmen. Van de RDW ontvangt u bericht wanneer de APK van uw auto bijna verloopt. Heeft u het onderhoud van uw auto al ondergebracht bij MAK Auto? Dan zullen wij u hierover ook informeren.

Betrouwbaar adres voor uw APK-keuring

Bij MAK Auto kunt u terecht om uw auto te laten keuren. Wij zijn een officiële APK-keuringsinstantie wat inhoudt dat een gecertificeerde APK-keurmeester de keuring uitvoert en u te allen tijde achteraf een keuringsrapport ontvangt. Transparantie en passie voor auto’s staat bij ons hoog in het vaandel, óók bij een keuring. Wij zullen u dan ook altijd vooraf op de hoogte stellen van welke eventuele reparaties uitgevoerd dienen te worden, om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt.

Auto APK keuren bij MAK Auto

MAK Auto is aangesloten bij de Bosch Car Service garage, hierdoor kunnen wij u verzekeren van eerlijk en kwalitatief goed onderhoud. Kiest u ervoor om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren? Dan is uw APK gratis! Plan uw APK gemakkelijk in via onze online agenda of neem telefonisch contact op via 0184 – 60 12 36.