De auto’s van het merk Volkswagen zijn wereldwijd enorm populair. Volkswagen occasions staan bekend om hun superieure afwerking en degelijkheid. De sportieve uitvoeringen van Volkswagen zijn de R- en GTI-modellen. Bij MAK Auto is er altijd een uitgebreide collectie aan Volkswagen occasions terug te vinden. U vindt bij ons regelmatig de Volkswagen Scirocco, Volkswagen Tiguan en Volkswagen Golf GTI in het aanbod terug.

Volkswagen occasion kopen bij MAK Auto

Een Volkswagen kopen of leasen is niet iets wat u dagelijks doet. Wij willen u daarom zo goed mogelijk begeleiden tijdens de aanschaf. Ieder jaar helpen wij honderden klanten bij de keuze voor een occasion of nieuwe auto. Daardoor beschikken wij over de juiste ervaring om de perfecte auto voor u te vinden. U bent van harte welkom om in onze showroom onze occasions te bekijken. Wanneer u serieus geïnteresseerd bent is het natuurlijk ook mogelijk om een proefrit te maken.

Wij kunnen uw Volkswagen occasion importeren

Bent u al lange tijd op zoek naar uw Volkswagen occasion, maar lukt het maar niet om hem te vinden? Ook hierbij kan MAK Autou helpen. In het buitenland is het aanbod aan Volkswagen occasions groter dan in Nederland. Wij importeren dus regelmatig occasions uit het buitenland om de perfecte auto te vinden. Het is voor ons mogelijk het gehele importtraject voor u uit handen te nemen, zodat de import zo voordelig mogelijk uitvalt.

Onderhoud voor uw Volkswagen occasion bij MAK Auto

Het is erg belangrijk dat na uw aankoop, uw Volkswagen occasion in topconditie onderhouden wordt. Dat is waar onze monteurs u bij kunnen helpen. Is uw auto toe aan een beurt, reparatie of APK? Dan helpen onze monteurs u in no-time weer op weg. Daarnaast is MAK Auto aangesloten bij Bosch Car Service en zijn al onze technici op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreft autotechniek. Wij kunnen u hierdoor dezelfde service leveren als bij de officiële merkdealer.