Er zijn weinig auto’s populairder dan de auto’s van het merk Volkswagen. Volkswagen occasions staan immers bekend om hun degelijkheid en superieure afwerking. De sportiefste uitvoeringen van Volkswagen zijn de GTI- en de R-modellen en de zogenaamde Highline uitvoering is de uitvoering die vanuit de fabriek het rijkst uitgerust is. MAK Auto & Techniek voert op ieder moment een uitgebreide collectie aan Volkswagen occasions. Zo vindt u bij ons vaak de Volkswagen Golf GTI, Volkswagen Tiguan en Volkswagen Scirocco terug in het aanbod.

Een Volkswagen occasion van MAK Auto & Techniek

Een Volkswagen kopen of leasen is een belangrijk moment voor u, daarom willen wij u hier zo optimaal mogelijk bij begeleiden. Doordat wij ieder jaar honderden klanten mogen helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of occasion, hebben wij de ervaring om het ook voor u tot een succes te maken. In onze showroom kunt u onze occasions uitgebreid bekijken en ervaren. Bij serieuze interesse is het uiteraard ook mogelijk om een proefrit te maken.

Laat ons uw Volkswagen occasion importeren

Weet u precies wat voor Volkswagen occasion u zoekt, maar kunt u hem niet vinden? Of bent u er van overtuigd dat u de Volkswagen van uw dromen goedkoper uit het buitenland kunt importeren? Ook dan kan MAK Auto & Techniek u van dienst zijn. In het buitenland is het aanbod aan Volkswagen occasions nog veel groter dan in Nederland, daarom is de kans groot dat wij hier de perfecte occasion voor u kunnen vinden. Van zoektocht tot aflevering in Nederland: wij nemen u het gehele importtraject uit handen. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat het importeren van uw Volkswagen zo voordelig mogelijk uitvalt.

Betrouwbaar onderhoud voor uw Volkswagen occasion

Na aankoop van een Volkswagen occasion houdt onze zorg voor u en uw auto niet op. Onze monteurs zorgen er namelijk graag voor dat uw aankoop in topconditie blijft. Beurt, APK, reparatie of storing, zij helpen u in no-time weer de weg op. Doordat wij bij Bosch Car Service zijn aangesloten, zijn onze monteurs op ieder moment op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Volkswagen autotechniek. Hierdoor kunnen wij u als onafhankelijk autobedrijf, dezelfde service bieden als de merkdealer.