Het kan zomaar zijn dat u al precies weet wat voor auto u wilt rijden, maar dat u deze niet kunt vinden of dat u simpelweg niet de tijd heeft om zelf op zoek te gaan. Uiteraard helpen de specialisten van MAK Auto & Techniek u in dat geval graag. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de zoekopdracht naar uw auto snel en grondig te volbrengen. Daarbij kunnen wij als gerenommeerd autobedrijf uw auto regelmatig tegen gunstige condities voor u aankopen.

Uw auto zoeken in binnen- en buitenland

Indien u, uiteraard geheel vrijblijvend, de eisen en wensen waaraan uw toekomstige droomauto moet voldoen kenbaar maakt aan de adviseurs van MAK Auto & Techniek, zullen zij voor u op zoek gaan naar een auto die perfect aan uw verwachtingen voldoet. Ons belangrijkste uitgangspunt blijft natuurlijk het vinden van uw droomauto, maar daarnaast verliezen we het kostenplaatje voor u nooit uit het oog.

Aangezien wij inmiddels al meer dan 50 jaar actief zijn in de autobranche, hebben wij warme relaties met veel collega-autobedrijven in binnen- en buitenland. Levert onze zoekopdracht in Nederland niet de door u gewenste auto op, dan zoeken wij uw auto gewoon in het buitenland. Opvolgend dragen wij zorg voor het gehele importproces en wordt uw nieuwe auto door ons op een Nederlands kenteken afgeleverd. Als vanzelfsprekend inclusief garantie.

Plaats een zoekopdracht bij MAK Auto & Techniek

Wanneer u een zoekopdracht voor een auto bij MAK Auto & Techniek plaatst, dan zal één van onze verkoopadviseurs contact met u opnemen voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uw volledige pakket aan eisen en wensen opnemen en maken wij direct een inschatting van de haalbaarheid van uw zoekopdracht en de te verwachten kosten. Indien u zich kunt vinden in de door ons verzorgde inschatting, dan gaan wij voor u aan het werk. Binnen afzienbare tijd zullen wij u een aantal opties voorleggen.

Het motto van MAK Auto & Techniek is ‘zorgeloze mobiliteit’. Daarom nemen wij u ook in het geval van een zoekopdracht naar een auto zoveel mogelijk zorgen uit handen. Uw tevredenheid staat daarbij centraal. Het resultaat van onze klantgerichte filosofie is dat wij in 2014 verkozen zijn tot ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’. Een bekroning op ons werk waar wij nog altijd bijzonder trots op zijn. Heeft u dus vragen met betrekking tot een auto zoekopdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!