Weet u al precies wat voor auto u wilt maar lukt het niet om de perfecte variant te vinden? Of heeft u niet de tijd om ernaar op zoek te gaan? Dan gaan wij graag voor u op zoek! U kunt namelijk uw auto laten importeren door MAK Auto. Wij hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor wij uw droomauto ongetwijfeld zullen vinden! Bovendien kunnen wij, als gerenommeerd autobedrijf, auto’s tegen gunstige condities en voorwaarden inkopen.

Uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland

Na een gezamenlijke inventarisatie van de wensen en eisen waaraan uw droomauto moet voldoen, zullen de specialisten van MAK Auto op zoek gaan naar een auto die hier perfect op aansluit. Ons belangrijkste doel is om uw droomauto te vinden tegen de beste prijs. In de afgelopen 50 jaar hebben wij een sterk netwerk opgebouwd met collega-autobedrijven in binnen- en buitenland. Is uw auto bijvoorbeeld niet in Nederland te vinden, dan gaan wij gewoon voor u op zoek in het buitenland. Dit kan overigens financieel ook nog eens voordeliger uitpakken, aangezien het aanbod in Nederland relatief klein is. Mochten wij uw auto in het buitenland vinden, verzorgen wij het gehele importproces van A tot Z en leveren wij de auto af, uiteraard inclusief garantie, met een Nederlands kenteken.

MAK Auto gaat voor u op zoek

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan? Stuur ons dan vrijblijvend uw zoekopdracht via onze website. Wanneer wij uw zoekopdracht hebben ontvangen zal een van onze verkoopadviseurs contact met u opnemen voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek zullen wij uw wensen en eisen bespreken en maken we een inschatting van de haalbaarheid en de verwachte kosten. ‘Zorgeloze mobiliteit’ is het motto van MAK Auto. Dit houdt in dat wij u zoveel mogelijk ontzorgen bij de zoektocht naar een nieuwe auto. Heeft u nog enige vragen omtrent een auto zoekopdracht? Neem dan gerust contact met ons op. In onze portfolio kunt u zien welke auto’s wij de afgelopen tijd hebben geïmporteerd.