Reizen met een camper betekent voor veel camperliefhebbers ultieme vrijheid. Pech op de weg naar uw vakantiebestemming hoort hier uiteraard niet bij. Om er zeker van te zijn dat u zonder problemen op de plaats van bestemming komt en uw camper in topconditie te houden, is een regelmatige onderhoudsbeurt aanbevelenswaardig. Hiervoor bent u bij MAK Auto aan het goede adres!

Camper onderhoud

Met onze camper service garanderen wij dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij onderhouden uw camper met de grootste zorg. Dus gaat u binnenkort op vakantie met uw camper, kom dan gerust langs bij onze werkplaats om uw camper motorisch en technisch te laten controleren.

Camper reparatie

Heeft u jammer genoeg schade aan uw camper? Ook voor camper reparatie kunt u bij MAK Auto terecht, of het nu gaat om een grote of kleine reparatie. In onze werkplaats werken onze technici met de modernste apparatuur om reparaties uit te kunnen voeren én eventuele gevolgschade vakkundig te herstellen. Bovendien zullen wij nooit zonder uw toestemming reparaties uitvoeren, dit gaat altijd in overleg!

Camper service van MAK Auto

Wilt u gebruikmaken van onze camper service zodat u met een gerust hart op vakantie kunt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch via 0184 – 60 12 36 of via het contactformulier op onze website. Direct een afspraak inplannen voor uw camper onderhoud of camper reparatie kan ook via onze online werkplaatsplanner.