Heeft een kras, deuk of andere schade aan uw auto? Bij MAK Auto & Techniek kunt u terecht voor vakkundig schadeherstel van uw auto! Een auto is een kostbaar bezit en uiteraard wilt u dat de schade zo snel mogelijk wordt verholpen. Bij onze specialisten is uw auto voor elke autoschade in goede handen. Bovendien verzorgen wij daarnaast ook de afhandeling met de leasemaatschappij of verzekeraar en bieden wij u vervangend vervoer.

Voordelen van autoschade herstel bij MAK:

  • u krijgt passend vervangend vervoer;
  • wij herstellen alle voorkomende schades;
  • wij handelen de schade af met uw leasemaatschappij of verzekeraar;
  • schadeherstel met behoud van fabrieksgarantie.

Schadeherstel auto bij MAK Auto & Techniek

Autoschade herstel bij MAK Auto & Techniek Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, dat begrijpen we bij MAK Auto & Techniek als geen ander. Daarom doen wij er alles om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Door het gebruik van de nieuwste technieken, kwaliteitsonderdelen en A-merk lakken, kunnen wij u garanderen dat er na het schadeherstel van uw auto niets meer te zien is van de initiële schade. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het schadeherstel snel kan worden uitgevoerd.

Betrouwbaar adres voor autoschade herstel

Al meer dan 50 jaar hebben wij ervaring met autoschade herstel. Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service, wat betekent dat u verzekerd bent van betrouwbare, kwalitatief hoge en betaalbare service. Tevens zijn onze autotechnici opgeleid volgens de hoge eisen van Bosch Car Service. Heeft u nog enige vragen over het schadeherstel van uw auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Direct een afspraak inplannen kan ook, dit doet u via onze online werkplaatsplanner.