Wanneer u eindelijk de auto heeft gevonden die perfect bij u past, dan wilt u deze als vanzelfsprekend zolang mogelijk in topconditie houden. Het juiste onderhoud op het juiste moment is hierbij essentieel. MAK Auto heeft de mensen en middelen in huis om auto’s van alle merken en modellen te kunnen onderhouden. Onze technici weten exact van iedere auto welke onderhoudsintervallen moeten worden aangehouden en bovendien kunnen zij u wijzen op eventuele bijzonderheden die specifiek van toepassing zijn op uw auto onderhoud.

Wij begrijpen als geen ander dat u, als het gaat om het onderhouden van uw geliefde bezit, geen concessies wilt maken en niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Bij MAK Auto ontvangt u voor aanvang van het auto onderhoud dan ook altijd een transparante kostenindicatie.

Betrouwbaar auto onderhoud voor alle merken

Of het nu gaat om een bedrijfsauto of een personenauto, een Volkswagen of een Audi, de specialisten van MAK Auto zijn gedreven om iedere auto te onderhouden alsof het hun eigen auto was. Omdat wij geen geheimen kennen, laten wij u met veel plezier zien hoe wij uw auto onderhoud uitvoeren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze volledig open bedrijfscultuur aan de basis ligt van onze groeiende, trouwe klantenkring. Met alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden aan uw auto bent u bij onze garage in Groot-Ammers aan het juiste adres. Geen kleine of grote beurt, APK keuring of ruitreparatie, storingsdiagnose of schadeherstel gaat onze monteurs te ver!

Zorgeloze mobiliteit is ons motto. Mede gebaseerd op ruim 50 jaar ervaring met auto onderhoud, kunt u met een gerust hart uw auto aan ons toevertrouwen. Bij MAK Auto werken onze technici volgens de richtlijnen van Bosch Car Service. Tevens worden zij jaarlijks bijgeschoold volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek. Dat ons werk wordt gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat wij in het jaar 2014 zijn bekroond met de titel ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’.

Auto onderhoud bij MAK Auto

Een afspraak voor auto onderhoud kunt u maken door telefonisch contact met ons op te nemen of middels de online afspraakplanner op onze website. Ook als u vragen heeft over onderhoud aan uw auto, staan wij u natuurlijk graag te woord!