Afhankelijk van het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, kiest u bij Audi onderhoud voor een vast onderhoudsinterval of voor een verlengd, variabel onderhoudsinterval. Dit laatste is vooral fijn voor mensen die jaarlijks veel kilometers met hun Audi maken. De boordcomputer van uw auto geeft in dit geval op basis van het rijgedrag aan wanneer het tijd is voor een Long Life onderhoudsmoment. Bij een gemiddeld gebruik van rond de 15.000 kilometer per jaar kunt u beter kiezen voor een vast onderhoudsmoment dat plaatsvindt na één jaar of na 15.000 kilometer, in dit geval wisselt u de kleine- en de grote beurt af. Onze monteurs kunnen u adviseren welke vorm van onderhoud het best bij uw rijgedrag en uw wensen past.

Kleine beurt voor uw Audi

Een kleine beurt is bedoeld om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren. Dit voorkomt nare verrassingen en onverwacht hoge kosten in de toekomst. MAK Auto beschikt over een hightech werkplaats waar onze monteurs dagelijks werken aan uiteenlopende merken en modellen auto’s. Omdat onze verkoop is toegespitst op de merken Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen, passeren er ook wekelijks veel Audi’s de revue in onze werkplaats. Tijdens de kleine beurt wordt het voertuig nagekeken op de meest cruciale punten, zoals de reminrichting en de ophanging. Daarnaast worden het oliefilter en de olie vervangen, zodat u weer probleemloos vele kilometers met uw Audi zult kunnen maken.

Grote beurt voor uw Audi

Bij de grote beurt wordt het voertuig aan een volledige visuele- en technische inspectie onderworpen. Dit houdt in dat uw auto op alle cruciale punten wordt gecontroleerd en dat alle slijtageonderdelen worden nagekeken. Het oliefilter wordt vervangen en de olie wordt ververst, het luchtfilter wordt vervangen en de bougies of het brandstoffilter worden vervangen indien nodig. Afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van uw auto worden ook onderdelen zoals de distributieriem nagekeken en waar nodig vervangen. Wanneer vervanging van onderdelen die niet standaard onder de grote beurt vallen nodig is, zullen wij dit altijd eerst met u overleggen. Zo komt u bij MAK Auto nooit voor verrassingen te staan.

Audi onderhoud bij MAK Auto

De monteurs van MAK Auto zijn opgeleid volgens de strenge eisen van de onafhankelijke garageformule Bosch Car Service. Dit betekent dat zij volledig bevoegd zijn om al het Audi onderhoud volgens de fabrieksspecificaties uit te voeren. Bij vervanging van onderdelen gebruiken zij bovendien uitsluitend kwaliteitsonderdelen en na afloop wordt uw onderhoudsboekje door ons afgestempeld. Dit zorgt ervoor dat uw fabrieksgarantie (indien van toepassing) ook na onderhoud bij MAK Auto gewoon blijft gelden. Is uw Audi toe aan een onderhoudsbeurt? Via de planningsmodule aan de rechterkant van deze pagina kunt u direct een werkplaatsafspraak inplannen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken, bel dan naar het telefoonnummer 0184 60 12 36.