Het merk Mercedes staat bekend om haar luxe, degelijkheid en betrouwbaarheid. Niet voor niets is het merk bijvoorbeeld immens populair bij talloze taxiondernemers. De meest bijzondere Mercedes occasions die te koop zijn, zijn de AMG-modellen. Deze modellen zijn speciaal getuned door AMG: de huistuner van Mercedes. Ze vallen op door hun krachtige motor en sportieve styling. Bij MAK Auto & Techniek doen we er elke dag weer alles aan om u een aanbod met de meest bijzondere Mercedes occasions te kunnen presenteren. Kijk eens rustig rond op onze website of bezoek onze showroom in Groot-Ammers.

Een Mercedes occasion van MAK Auto & Techniek

Het kopen of leasen van een Mercedes is een besluit dat u niet dagelijks neemt. Daarom willen wij u daar zo optimaal mogelijk bij begeleiden. Dat wij ervoor zorgen dat onze Mercedes occasions in topvorm verkeren, spreekt daarbij voor zich. Maar er komt meer bij kijken om ervoor te zorgen dat u de occasion vindt die bij uw specifieke wensen en eisen past. Daarom is het goed om te weten dat wij jaarlijks honderden mensen helpen bij de keus voor een top-occasion. Hierdoor hebben wij de ervaring om het ook voor u tot een succes te maken. Wij maken graag kennis met u in onze showroom.

Laat ons uw Mercedes occasion importeren

Het aanbod bijzondere Mercedes occasions is in Nederland zeer beperkt. Daarom kunnen wij het ons goed voorstellen dat u een Mercedes occasion uit het buitenland wilt importeren. MAK Auto & Techniek heeft een ruime ervaring met het importeren van occasions uit bijvoorbeeld Duitsland. Wij kunnen de import van een door uzelf gevonden auto verzorgen, maar kunnen ook voor u op zoek gaan. Op onze website leest u onze werkwijze. Ons uitgangspunt is altijd om u alle zorgen uit handen te nemen en het importproces zo voordelig mogelijk voor u te verzorgen.

Betrouwbaar onderhoud voor uw Mercedes occasion

Wanneer u een bijzondere Mercedes occasion heeft aangeschaft, wil u deze natuurlijk graag in topvorm houden. Om die reden is MAK Techniek u graag van dienst met professioneel Mercedes onderhoud. Onze monteurs hebben alles in huis om u te helpen met regulier auto onderhoud, een reparatie of een storing. Doordat wij bij Bosch Car Service zijn aangesloten, hebben onze monteurs kennis van de laatste stand van zaken op het gebied van autotechniek.