Mercedes occasions staan bekend om hun betrouwbaarheid, luxe en degelijkheid. De meest populaire Mercedes occasions zijn de AMG-modellen, die speciaal getuned zijn door AMG. De AMG valt op door zijn sportieve styling en krachtige motor. Bij MAK Auto doen wij er alles aan om regelmatig bijzondere auto’s van Mercedes in ons aanbod te hebben.

Mercedes occasion kopen bij MAK Auto

Bent u van plan een Mercedes te kopen of te leasen? Dit is een besluit dat u niet dagelijks neemt, daarom willen wij u daar zo goed mogelijk bij helpen. Al onze Mercedes occasions verkeren in topvorm, maar het is ook belangrijk dat hij perfect aansluit op uw specifieke wensen. Wij helpen jaarlijks honderden mensen bij het aanschaffen van een top-occasion. Door deze ervaring is het mogelijk om ook voor u de perfecte match te vinden! U bent uiteraard van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom in Groot-Ammers.

Wij kunnen uw Mercedes occasion importeren

In Nederland is het aanbod aan luxe, jonge Mercedes occasions zeer beperkt. Daarom is het goed om te weten dat het ook mogelijk is een Mercedes occasion uit het buitenland te importeren. Wanneer u bijvoorbeeld uw droomauto heeft gezien in het buitenland, kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten importeren. Gaat uw zoektocht wat lastiger? Dan is het eveneens mogelijk om uw wensen aan ons door te geven. Vervolgens verzorgen wij het gehele importproces, van zoektocht tot aan de aflevering. Door een auto te importeren helpen wij u zo voordelig mogelijk aan uw droomauto.

Onderhoud voor uw Mercedes occasion bij MAK Auto

Het is natuurlijk erg belangrijk om uw Mercedes occasion in topvorm te houden. Bij MAK Auto zijn wij u graag van dienst met vakkundig Mercedes onderhoud. Doordat wij bij Bosch Car Service zijn aangesloten, zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste autotechnieken en beschikken zij over de juiste kennis. Voor een reparatie, onderhoud of storing bent u bij onze hightech garage op de juiste plek.