Kunt u de Mercedes van uw dromen niet in Nederland vinden? Dan is de kans groot dat er in het buitenland wel een Mercedes te koop staat die aan uw wensen en eisen voldoet. MAK Auto kan uw droom-Mercedes importeren en u daarbij alle zorgen uit handen nemen. U kunt ervoor kiezen om ons een zoekopdracht te geven, maar kunt ook zelf een Mercedes in het buitenland zoeken, waarna wij de invoer in Nederland voor u verzorgen.

Hoe wij uw nieuwe Mercedes importeren

MAK Auto gaat altijd uit van een totaalprijs bij het importeren van een Mercedes uit bijvoorbeeld Duitsland. Dit houdt in dat wij het volledige importtraject voor u verzorgen. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van onze ervaring met het importeren van jonge occasions uit het buitenland en kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij voeren bijvoorbeeld de onderhandelingen voor u op locatie, zodat wij u kunnen garanderen dat uw nieuwe Mercedes wat betreft uitrusting en historie aan uw wensen voldoet. Daarna transporteren wij de auto veilig naar Nederland. Eenmaal in Nederland zorgen wij dat uw Mercedes wordt gekeurd door de RDW, dat de BPM aangifte zo voordelig mogelijk wordt gedaan en dat de auto op uw naam komt te staan. Bij aflevering ontvangt u vervolgens een voordelige Mercedes occasion waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Waarom uw Mercedes laten importeren door MAK Auto?

In het buitenland zijn jong gebruikte Mercedes occasions vaak luxer uitgevoerd dan in Nederland. Daarnaast zijn hier vaak uitvoeringen verkrijgbaar die niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. De kans is dus aanmerkelijk dat u hier een Mercedes kunt vinden die aan uw specifieke wensen voldoet. Doordat MAK Auto al jaren actief is met betrekking tot het importeren van Mercedes occasions, kunnen wij u garanderen dat u een scherpe prijs voor de geïmporteerde auto betaalt. Daarbovenop hoeft u zich geen zorgen te maken over de vele administratieve handelingen die bij het invoeren van een Mercedes komen kijken. Om te zien welke auto’s wij de afgelopen jaren hebben geïmporteerd bekijkt u ons import portfolio op de website!

Mercedes import met fabrieksgarantie

Wanneer u ons een jong gebruikte Mercedes voor u laat importeren uit een Europees land, dan valt deze auto onder de reguliere fabrieksgarantie van Mercedes. Alle modellen van Mercedes hebben 2 jaar fabrieksgarantie vanaf het moment deze uit de fabriek rollen. Een hele geruststelling.