Ook voor al het onderhoud aan uw Mercedes Benz bent u bij MAK Auto aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om APK, onderhoud, reparatie en/of schadeherstel voor uw Mercedes op vakkundige wijze uit te voeren. Zo zijn onze monteurs op hetzelfde niveau opgeleid als de monteurs van de dealer. Zij gebruiken uitsluitend originele- of gelijkwaardige onderdelen, waardoor eventuele fabrieksgarantie behouden blijft. Geen fabrieksgarantie meer? Dan ontvangt u BOVAG garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden.

Kleine beurt Mercedes (Service A)

De boordcomputer van uw Mercedes geeft vanzelf aan wanneer het tijd is voor een kleine onderhoudsbeurt. In het display staat dan de melding ‘Service A’. Wanneer het tijd is voor een kleine beurt, hangt af van de leeftijd en de kilometerstand van uw Mercedes. Tijdens de kleine beurt wordt o.a. de olie ververst en het bijbehorende filter vervangen. Daarnaast worden vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. Ook wordt de reminrichting van uw Mercedes uitvoerig nagekeken en getest en worden eventuele software-updates voor u uitgevoerd.

Grote beurt Mercedes (Service B)

Als de boordcomputer van uw Mercedes ‘Service B’ aangeeft, dan is het tijd voor een grote beurt. De grote beurt bestaat uit de werkzaamheden van de kleine beurt , plus een aantal additionele werkzaamheden. Zo kijken wij tijdens de grote beurt o.a. het motorblok en de carrosserie van uw Mercedes grondig na. Daarnaast wordt de stuurinrichting gecontroleerd en de bijbehorende olie op peil gebracht. Vanzelfsprekend wordt ook het combifilter tijdens de grote beurt vervangen.

Onderhoud Mercedes volgens fabrieksvoorschriften

De monteurs van MAK Auto kunnen u, op basis van de kilometerstand en leeftijd van uw Mercedes, precies vertellen welk onderhoud er benodigd is. Doordat zij daarnaast beschikken over de modernste diagnoseapparatuur en al het originele gereedschap van Mercedes, kunnen zij elke vorm van onderhoud moeiteloos voor u uitvoeren. Wij garanderen u dat uw Mercedes bij ons in goede handen is. Wanneer er uit inspectie blijkt dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is, nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Een afspraak maakt u eenvoudig via onze website.