U wilt voordelig een luxe uitgeruste Mercedes occasion leasen? Dan kan MAK Auto u hierbij helpen. Bij ons in de showroom zult u geen saaie leasebakken aantreffen, maar wel Mercedes occasions met weinig kilometers en vele opties. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met u altijd een Mercedes occasion kunnen vinden die aan uw wensen en eisen voldoet. Omdat onze gehele leasevoorraad aanwezig is in onze showroom in Groot-Ammers, profiteert u daarnaast van een levertijd die aanzienlijk korter is dan de levertijden die grote leasemaatschappijen hanteren.

Hoe kunt u een Mercedes leasen?

Mercedes lease gebeurt bij MAK Auto op basis van een Financial Lease overeenkomst. Dit is een duidelijk gestructureerde vorm van leasing die transparant is en u veel zekerheid biedt. Bij het leasen van een Mercedes geldt geen kilometerbeperking, daarnaast blijven de maandelijkse kosten de gehele looptijd gelijk. Omdat u geen eenmalig investering hoeft te doen heeft een Mercedes leasen bovendien geen grote impact op uw liquiditeit.

Waarom uw Mercedes leasen bij MAK Auto?

Naast de transparante voorwaarden van een betrouwbaar leasecontract biedt MAK Auto u een aantal voordelen ten opzichte van een Mercedes leasen bij een grote leasemaatschappij. Omdat wij net zo gek van auto’s zijn als u, kunnen wij ons optimaal inleven in de wensen en eisen die u heeft met betrekking tot uw nieuwe Mercedes. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij u altijd van passend advies kunnen voorzien. Diezelfde passie ziet u terug in onze voorraad. U vindt hier stuk voor stuk rijk uitgeruste occasions van topkwaliteit met relatief weinig kilometers. Tot slot zorgen wij er altijd voor dat u zo snel mogelijk kan gaan genieten van uw nieuwe aanwinst en houden wij de levertijd dus zo kort mogelijk.

Mercedes leasen inclusief vakkundig onderhoud

De Mercedes occasions uit onze voorraad verkeren vaak in nieuwstaat en dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Met dat doel kan MAK Auto u voorzien van vakkundig Mercedes onderhoud. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in autotechniek van de grote Duitse merken. Hierdoor kunnen zij u ook van dienst zijn bij complexe storingen of wanneer u een meer exotisch model rijdt. Een hele geruststelling.