Een kras op uw auto, een paaltje geraakt of erger? Ook dan staan de specialisten van MAK Auto & Techniek u bij met raad en daad. Wij begrijpen immers als geen ander dat uw auto een kostbaar bezit is. Daarom is uw auto ook in het geval van autoschade bij ons in goede handen. Bovendien verzorgen onze specialisten niet enkel vakkundig schadeherstel; ook onderhouden wij namelijk het contact met uw verzekeraar of leasemaatschappij en u kunt, indien gewenst, gebruik maken van passend vervangend vervoer. Op deze manier proberen wij het leed voor u zoveel mogelijk te verzachten.

Autoschade herstel bij MAK in het kort

  • Herstel van alle voorkomende schades;
  • Schadeherstel met behoud van fabrieksgarantie;
  • Afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij;
  • Passend vervangend vervoer.

Autoschade herstel zonder zorgen

Wanneer u schade aan uw auto heeft, dan is dat uiteraard al vervelend genoeg. MAK Auto & Techniek zorgt er daarom voor dat u snel wordt geholpen én dat er na vakkundig autoschade herstel echt niets meer van de schade valt te zien. Wij kunnen u dit garanderen, aangezien onze monteurs gebruikmaken van de modernste technieken, A-merk onderdelen en dito lakken. Alleen het beste is goed genoeg voor uw auto!

MAK Auto & Techniek heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring met autoschadeherstel. Onze technici zijn opgeleid volgens de hoge eisen van Bosch Car Service en werken volgens de fabrieksvoorschriften die gelden voor het merk en model van uw auto. Doordat wij enkel gebruikmaken van kwaliteitsonderdelen, blijft eventuele fabrieksgarantie behouden. Met vragen of advies over autoschade herstel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team staat met veel plezier voor u klaar!