Onlangs heeft Audi de vernieuwde TT Coupé en Roadster gepresenteerd, maar dat was nog niet alles. Audi heeft namelijk bekend gemaakt dat vanaf maart 2019 de vernieuwde versie van de Audi TT RS, die bekend staat als de snelste uitvoering van de TT reeks, op de markt komt!

Nieuwe techniek en nieuw uiterlijk Audi TT RS

Aan de techniek van de Audi TT RS is niet heel veel veranderd. De auto is nog steeds voorzien van de bekende 2.5 TFSI-vijfcilindermotor met 400 pk. Hierdoor kan de auto in 3,7 seconden naar 100 kilometer per uur accelereren. De topsnelheid van de auto is ook niet veranderd, zo kan hij een maximumsnelheid bereiken van 250 kilometer per uur. Achter de grille zijn wat kleine technische verbeteringen aangebracht in de vorm van extra radiateurs, deze zijn geplaatst om de motorkoeling optimaler te laten functioneren.

Naast de kleine veranderingen aan de techniek heeft de Audi TT RS ook veranderingen aan het uiterlijk ondergaan. Specifiek voor deze uitvoering heeft de auto een vernieuwde bumper aan de voor- en achterzijde. Het Quattro logo aan de voorkant is in mat titaniumlook. Onderaan de flanken zitten met hoogglans afgewerkte dorpels en daarnaast is ook de achterspoiler vernieuwd. De vernieuwde spoiler heeft niet alleen een esthetische functie, maar verbetert ook de aerodynamica.

Audi TT bij MAK Auto & Techniek

De Audi TT is een geliefd model bij onze klanten en is ook regelmatig in het aanbod terug te vinden bij MAK Auto & Techniek. Op dit moment zijn er een aantal prachtige exemplaren in onze showroom te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in één van onze Audi’s in de TT reeks, dan wij heten wij u graag van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit!