Het importeren van een auto brengt vaak financieel voordeel met zich mee en is daarom populair. Echter onderschatten veel mensen wel wat er allemaal bij komt kijken. Naast het feit dat u de BPM moet afdragen, dient u namelijk ook verschillende documenten op orde te hebben. Heeft u besloten om een auto te gaan importeren? Neem dan vooral geen onnodige risico’s en laat MAK Auto & Techniek de auto voor u importeren. Wij bieden een uniek totaalconcept waarbij wij het gehele importproces voor u uit handen nemen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees het in dit bericht!

Auto zoeken

Het importproces begint uiteraard met het zoeken van de gewenste auto. Heeft u al een auto in het buitenland op het oog? Dan kunt u via de import aanvraag op onze website kiezen voor de optie ‘Ik heb al een auto gevonden’. Is dit nog niet het geval, dan kiest u voor de optie ‘Vind een auto voor mij’. Nadat u uw wensen en voorkeuren heeft opgegeven, gaan wij voor u op zoek naar de geschikte auto. De kennis en ervaring die wij door jaren heen op het gebied van importeren hebben opgedaan komt hierbij goed van pas. We hebben inmiddels dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Auto laten importeren voor een totaalprijs

Wanneer wij een auto importeren voor een klant, werken wij altijd met een totaalprijs. Dit voorkomt onaangename verrassingen en u weet te allen tijde waar u aan toe bent. Het maakt hierbij niet uit of wij eerst een auto voor u zoeken of dat u zelf al een buitenlandse occasion gevonden heeft, bij ons ontvangt u altijd een all-in prijs waarvoor de auto wordt afgeleverd op Nederlands kenteken.

Voor deze totaalprijs zorgen wij dat het importproces van A tot Z voor u uit handen wordt genomen. Zo checken wij de historie en keuringsrapportage van de auto én controleren wij op locatie of de techniek op orde is. Om de auto zo snel mogelijk op een Nederlands kenteken over te kunnen zetten, verzorgen wij ook al het papierwerk. Dit betekent dat we de auto onder andere laten keuren bij de RDW en bovendien verzorgen wij uw BPM-aangifte bij de Belastingdienst.

Uw auto importeren via MAK Auto & Techniek

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen, vergen de benodigde procedures, inspecties, documenten en het transport van de nieuwe auto naar Nederland, veel tijd en energie. Als particulier kan dit best een uitdaging zijn. Daarom is het raadzaam om dit uit handen te geven. Met een ruime ervaring in het importeren van diverse auto’s kunnen wij u op dit gebied compleet ontzorgen! Bent u hierin geinteresserd? Geef dan geheel vrijblijvend uw wensen aan via de import aanvraag module op onze website. Bekijk ook eens ons import portfolio. Hier vindt u een greep van de reeds door ons geïmporteerde auto’s.