Een BMW importeren uit het buitenland is een reële optie voor als u een model zoekt wat slecht- of niet leverbaar is in Nederland of voor als u wilt profiteren van de prijsvoordelen die gelden op de buitenlandse automarkten. MAK Auto verzorgt het volledige importproces van zoektocht naar de juiste auto, tot levering van uw BMW op Nederlands kenteken. De enige keuze die u hoeft te maken is welke BMW u wilt importeren, wij regelen de rest.

Hoe wij uw nieuwe BMW importen

MAK Auto gaat bij het invoeren van een jonge BMW occasion altijd uit van een totaalpakket. Op deze manier bieden wij u zekerheid en zullen wij u optimaal ontzorgen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij op locatie in het buitenland de auto voor u controleren en op basis van onze bevindingen de onderhandelingen voor u voeren. Alleen zo kunnen wij garanderen dat de Volkswagen occasion, eenmaal aangekomen in Nederland, aan uw verwachtingen zal voldoen. Vervolgens transporteren wij de auto veilig en snel naar Nederland. Eenmaal aangekomen wordt uw BMW gekeurd, regelen wij de afdracht van de BPM voor u en zetten wij de auto op uw naam. Nadat onze monteurs de auto nog een keer hebben nagelopen en eventuele werkzaamheden hebben uitgevoerd, is het resultaat een BMW occasion waar u jarenlang zorgeloos in zult rijden.

Waarom uw BMW laten importeren door MAK Auto?

Daar kunnen we kort over zijn. Omdat MAK Auto u een BMW occasion van topkwaliteit kan garanderen zonder dat u omkijken heeft naar het importproces. Wij weten precies waar we op moeten letten om het invoeren van uw BMW zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als autogekken hebben wij daarnaast een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor wij ook meer exotische modellen en uitvoeringen voor u weten te vinden. Bekijk ons import portfolio voor een greep uit de door ons geïmporteerde auto’s van de afgelopen jaren.

BMW importeren met fabrieksgarantie

Wat veel mensen niet weten, is dat de fabrieksgarantie van BMW geldt in geheel Europa. Laat u daarom een BMW importeren uit bijvoorbeeld Duitsland die nog onder de fabrieksgarantie valt, dan blijft deze garantie gewoon gelden. Voor een nieuwe BMW als geheel geldt 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Op de carrosserie geldt daarnaast een garantie van 12 jaar en op de lak een fabrieksgarantie van 3 jaar.