Twee modellen van de Audi e-tron, die beide dit jaar op de markt zijn gebracht, zijn net nieuw toegevoegd aan het aanbod van MAK Auto & Techniek. Het gaat hierbij om de Audi e-tron 55 Quattro en de Audi e-tron 50 Quattro, die allebei enorm populair zijn in Nederland. Audi heeft met de Audi e-tron hun eerste 100% elektrisch aangedreven productiemodel op de markt gebracht. Dankzij de actieradius van zo’n 400 kilometer, is de elektrische Audi SUV goed inzetbaar voor zowel korte als lange ritten. Bovendien versnelt de e-tron vlot vanuit stilstand doordat de auto door twee krachtige elektromotoren wordt aangedreven.

Design Audi e-tron

Het design en de technologie van de Audi e-tron vormen een perfecte match. Dat de Audi e-tron elektrisch rijdt is te zien aan verschillende details. De uitlaat ontbreekt en de auto beschikt over speciale dagrijverlichting, een elektrische laadklep en bekledingstiksels die doen denken aan stroomkabels. Een van de hoogtepunten in het design zijn de optionele digitale buitenspiegels, die zowel technologisch als praktisch voordelen biedt qua veiligheid en beeld. Verder zit het topinfotainmentsysteem standaard aan boord, inclusief onder andere 4G-wifi, achteruitrijcamera, een full map navigatiesysteem en spraakbediening. Doordat er maar liefst 660 liter bagageruimte beschikbaar is, is de e-SUV ook ideaal voor lange reizen.

Verschil e-tron 55 Quattro en 50 Quattro

Met de e-tron 50 Quattro heeft Audi afgelopen augustus een lichtere versie van de e-tron 55 Quattro op de markt gebracht. Heel veel verschillen de e-tron 55 en 50 Quattro niet van elkaar, maar toch zijn er een aantal cijfers waaruit blijkt dat de e-tron 55 Quattro iets krachtiger is. Zo kan de 50 Quattro ongeveer 300 kilometer rijden voordat de accu leeg is en de 55 Quattro kan gemakkelijk de 400 kilometer aantikken. Beide Audi’s laden binnen 30 minuten volledig op. In de prestaties op de weg is ook een verschil te zien tussen de e-trons. De grote broer (55 Quattro) trekt namelijk al binnen 5,7 seconden op naar de 100 km/h en de 50 Quattro heeft hiervoor 7 seconden nodig.

Audi e-tron bij MAK Auto & Techniek

De nieuwe Audi e-tron auto’s binnen de collectie van MAK Auto & Techniek zijn niet alleen luxe en betrouwbaar, maar ook van hoge kwaliteit. Bent u benieuwd naar de Audi e-tron 55 Quattro en 50 Quattro die wij op voorraad hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten en kom langs om de auto’s te komen bekijken en eventueel een proefrit te maken. Natuurlijk zijn de voornoemde modellen slechts een kleine greep uit ons aanbod exclusieve en sportieve auto’s en kunt u altijd het volledige aanbod komen bekijken in onze showroom in Groot-Ammers!