Het einde van het jaar is in zicht en de temperaturen zijn weer aan het zakken. Tijd om uw auto winterklaar te maken. Een veilige auto is immers zeer belangrijk. Te beginnen bij het vervangen van de zomerbanden voor een goede set winterbanden. Uiteraard helpt MAK Auto & Techniek u hier graag mee verder.

Nu de temperaturen weer tot onder de 7 graden dalen, is het belangrijk uw auto van winterbanden te voorzien. Ten opzichte van de wat stugge en hardere zomerbanden, bestaan winterbanden uit diepe groeven die het slipgevaar bij glad wegdek verkleind. En daarmee is het dan ook van essentieel belang uw auto op winterbanden te laten rijden.

Zomerbanden vervangen bij MAK Auto & Techniek

Wij verwelkomen u graag in de werkplaats van MAK Auto & Techniek waar u uw auto ‘winter ready’ kunt laten maken. Naast het verwisselen van uw zomerbanden voor winterbanden, checken wij eveneens in welke staat de banden verkeren. Indien deze aan vernieuwing toe zijn, vindt u bij ons een goede set (winter)banden tegen een schappelijk tarief.

Een uitgebreide auto wintercheck

Bij MAK vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat. Bij een wintercheck wordt uw auto door ons uitvoerig gecontroleerd op enkele aspecten die van belang zijn tijdens het winterseizoen. Niet alleen de banden, maar onder andere ook de accu, remmen, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen lopen onze specialisten in de werkplaats hierbij zeer secuur na. En dit slechts voor €19,95!

Een afspraak bij de werkplaats inplannen

Maak vandaag nog een afspraak om uw auto winterklaar te maken. Plan een werkplaatsafspraak in via onze digitale werkplaatsplanner. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0184 60 12 36. Wij hopen u graag snel te zien bij MAK Auto & Techniek.