Bent u op zoek naar een exclusieve auto occasion? Dan bent u bij MAK Auto aan het juiste adres! In ons aanbod vindt u (jonge) exclusieve occasions van topmerken zoals Audi, Mercedes, BMW, Porsche en Volkswagen. Met onze passie voor auto’s vindt u bij ons veel exclusieve modellen voor de échte autoliefhebber. Stuk voor stuk verkeren ze in uitstekende staat, waardoor u het idee zult hebben in een nieuwe auto te rijden! Vrijwel al onze occasions vindt u terug op onze website, dus kijk gerust eens rond.

Luxe occasion importeren

Ondanks dat wij een ruim aanbod luxe occasions op voorraad hebben, kan het natuurlijk zo zijn dat uw droomauto er toch niet bij staat. In dat geval gaan wij graag voor u op zoek! Als autoliefhebbers onder elkaar bespreken we uw voorkeuren en wensen. Op basis daarvan zullen onze specialisten op zoek gaan naar de perfecte auto voor u!

Exclusieve occasion leasen

Ook al kunt u met de aankoop van een occasion al een hoop geld besparen ten opzichte van een compleet nieuwe auto, de aanschafkosten van een ‘nieuwe’ exclusieve occasion kunnen alsnog hoog oplopen. Wilt u liever niet het hele aankoopbedrag in één keer betalen? Dan is het bij MAK Auto ook mogelijk om te kiezen voor occasion lease. Dit wordt gedaan op basis van financial lease, waarbij u direct eigenaar van de auto bent en een vast bedrag per maand betaalt. We kijken graag samen met u wat het beste past bij uw specifieke situatie.

Onderhoud voor uw exclusieve auto occasion

Doordat wij naast een showroom ook beschikken over een hightech garage, kunt u bij ons ook terecht voor al het onderhoud aan uw auto, ongeacht welk merk. MAK Auto is bovendien aangesloten bij Bosch Car Service, waardoor onze monteurs op het hoogste niveau zijn opgeleid. Bij ons bent u welkom voor zowel reparaties en onderhoud als APK en styling.

Exclusieve occasion kopen bij MAK Auto?

Wilt u graag ons aanbod exclusieve occasions met eigen ogen bekijken? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Groot-Ammers! Heeft u al een occasion op het oog en wilt u graag een proefrit inplannen of wilt u graag advies van één van onze specialisten? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via 0184 – 601 236. Wij helpen u graag verder!