Bij MAK Auto & Techniek staat kwaliteit, passie voor auto’s en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij geregeld op zoek naar personeel om ons team te versterken. Aangezien onze autotechnici het steeds drukker hebben, willen we de capacitieit op de werkplaats graag uitbreiden met een Eerste Autotechnicus. Daarnaast zijn wij op zoek naar een Interieurverzorger die ervoor zorgt onze klanten altijd een mooie en nette showroom binnenstappen!

Eerste Autotechnicus Personenauto’s

Ter uitbreiding van de werkplaats zijn wij op zoek naar een fulltime Eerste Autotechnicus Personenauto’s, die net als wij een passie heeft voor auto’s en kwaliteit bovengemiddeld belangrijk vindt! Een Eerste Autotechnicus Personenauto’s is verantwoordelijk voor het zelfstandig, snel en vakkundig uitvoeren van onderhoud en reparaties. Het is een functie met gevarieerde taken, een marktconform salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.
Deze vacature is inmiddels vervuld

Zelfstandig interieurverzorger (M/V)

Wij verwelkomen ook graag een zelfstandig interieurverzorger die verantwoordelijk is voor de schoonmaak van de gehele showroom, inclusief de kantoren, de gemeenschappelijke ruimtes en de sanitaire voorzieningen binnen MAK Auto & Techniek. Voor deze parttime functie van circa 16 uur zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat met een pro-actieve werkhouding. Wij bieden een marktconform salaris in combinatie met goede arbeidsvoorwaarden.
Deze vacature is inmiddels vervuld

Interesse? Solliciteer direct!

Geïnteresseerd in één van deze openstaande vacatures? Solliciteer dan direct! Dit kan door uw sollicitatie met cv voor 31 mei 2019 te sturen naar info@mak-auto.nl.

Benieuwd naar het team van MAK Auto & Techniek? Bekijk ons gehele team hier!