Het is feest bij MINI! Het dochterbedrijf van BMW viert dit jaar namelijk haar 60-jarige bestaan en komt daarom met een heel nieuw 3- en 5-deursmodel op de proppen. Deze gelimiteerde uitvoering wordt de ’60 Years Edition’ genoemd en is te herkennen aan speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde emblemen. Wie deze auto wil bemachtigen, moet nog wel even geduld hebben. Het nieuwe model is vanaf maart 2019 leverbaar. De MINI ’60 Years Edition’ verschijnt in vier motorvarianten op de markt. Hierbij gaat het om twee benzine- en twee dieselmotoren. Het automerk heeft deze uitvoering standaard de bijpassende kleur ‘British Racing Green IV’ gegeven, ook al bepaalt de consument zelf de uiteindelijke kleur van de auto. Deze kan namelijk ook in Midnight Black Metallic, Moonwalk Grey Metallic, Melting Silver Metallic of MINI Yours Lapisluxury Blue Non-metallic worden besteld. Bij iedere kleur gaat het om een two-tone kleurencombinatie, waarbij de spiegels en het dak in Pepper White of Black worden uitgevoerd. De 60 Years Edition wordt tot slot geleverd met 17-inch lichtmetalen velgen.

Uitrusting van de MINI 60 “Years Edition”

Zoals we van MINI gewend zijn, is deze speciale editie rijk uitgerust met bijvoorbeeld stoelen in fraai leder, automatische airco, regensensor en LED-verlichting. Bovendien is er alles aan gedaan om één mooi geheel van de auto te maken, wat betekent dat de kleuren van het exterieur ook in het interieur terug te vinden zullen zijn. Wie de auto in het echt wil bewonderen, moet echt nog even tot maart 2019 wachten. Rond deze tijd zullen ook de prijzen van de varianten bekend worden gemaakt.

MINI bij MAK Auto & Techniek

MAK Auto & Techniek heeft een voorkeur voor sportieve auto’s van hoge kwaliteit. Dit is dan ook de reden waarom er regelmatig verschillende modellen van MINI in ons aanbod terug te vinden zijn. Binnen onze MINI collectie komen de modellen in een aantal verschillende opzichten overeen: zo zijn ze stijlvol, rijden ze zeer comfortabel en zijn de occasions allemaal in uitmuntende conditie. Indien u interesse heeft in een van de beschikabre modellen, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom voor een bezichtiging of een eventuele proefrit.