Eind deze zomer (medio september/oktober) verwachten wij bij MAK Auto & Techniek 11 nieuwe modellen van de Audi Q5 aan onze voorraad toe te voegen!

Nieuwe Audi Q5

De compleet vernieuwde Audi Q5 is strakker, lichter van gewicht én voorzien van de laatste technische hoogstandjes. De nieuwste generatie van de Audi Q5 is compleet anders dan het Q5 model welke in 2008 in de showrooms verscheen.

De nieuwe Q5 is groter en weer van alle moderne gemakken voorzien. Centraal op het dashboard staat een ‘zwevend’ infotainment beeldscherm bediend door, zoals gebruikelijk bij Audi’s, een MMI-draaiknop tussen de voorstoelen. De bagageruimte is met een inhoud van 550 tot 610 liter (afhankelijk van de positie van de achterbank) ruimer ten opzichte van de oude Q5. Met een neergeklapte achterbank is er zelfs 1.550 liter ruimte!

Nieuwe Audi Q5 modellen bij MAK Auto & Techniek

MAK Auto & Techniek krijgt dit jaar 9 nieuwe Q5 modellen binnen in een 2.0 liter diesel uitvoering met 191PK. Het gemiddelde verbruik van deze modellen ligt op 4,9 liter / 100km. De acceleratie van 0 tot 100 is 8,9 seconden en de topsnelheid ligt op 211 km/u.

Daarnaast ontvangen wij 2 modellen in 2.0 liter benzine uitvoering! Deze leveren een maximum vermogen van 252PK. Het gemiddelde verbruik bedraagt 6,8 liter / 100km. De acceleratie van 0 tot 100 is 6,3 seconden en de topsnelheid ligt op 237km/u. Allemaal sterker en zuiniger dan voorheen.

Alle modellen die binnenkomen beschikken over een S-Line pakket. Dit betekent dat de modellen sowieso zijn uitgerust met 19 of 20 inch lichtmetalen velgen, panoramisch glazen dak en LED-koplampen. Van de Q5 modellen die wij binnenkrijgen is er keuze uit de kleur Daytona grijs met een zwart leder interieur óf zwart met een zwart leder interieur.

Meer informatie over de Audi Q5?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de Audi Q5 modellen die wij binnenkrijgen óf wilt u meer informatie over de nieuwe Audi Q5? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze verkopers!