Een leaseauto is het antwoord voor personen of bedrijven die hun kapitaal niet vast willen leggen in vervoersmiddelen. Dit resulteert in extra liquiditeit, wat weer gebruikt kan worden voor investeringen met een hoger rendement dan de te betalen rente. Occasion lease is een bijzondere vorm van een auto leasen. Hierbij wordt een tweedehands auto geleaset in plaats van een nieuwe auto, waardoor de maandlasten voordeliger uitvallen.

Voordelen van occasion lease

Occasion lease is een zeer voordelige vorm van leasen. Doordat onze jonge occasions de relatief grote afschrijving in de eerste jaren na aankoop gehad hebben, kunt u deze tegen een extra voordelig maandbedrag leasen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een rijk uitgeruste auto rijden, voor het leasebedrag dat u normaal zou betalen voor een basismodel. Bovendien bent u gedurende de looptijd van het leasecontract economisch eigenaar, waardoor u de occasion indien gewenst op de balans van uw bedrijf kunt zetten. Na betaling van de laatste leasetermijn bent u ook juridisch eigenaar van de auto. Bijkomend voordeel is dat de levertijd bij het leasen van een occasion bij MAK Auto beduidend korter is dan bij grotere leasemaatschappijen.

Occasion leasen met maximale zekerheid

MAK Auto biedt particulieren en zakelijke klanten de mogelijkheid om een jonge occasion te leasen op basis van financial lease. Dit product bieden wij aan in samenwerking met Alphera Financial Services. Deze leasevorm is transparant, aangezien de maandelijkse leasekosten constant blijven, er een vaste afschrijving geldt en u een onbeperkt aantal kilometers met de leaseauto mag rijden. Al onze occasions zijn op voorraad, waardoor u bij MAK Auto profiteert van een uiterst korte levertijd. Bovendien bestaat onze voorraad voor een groot deel uit exclusieve modellen en uitvoeringen, die u bij de grote leasemaatschappijen niet snel zult tegenkomen.