Een nieuwe auto aanschaffen is vaak een groot aankoopbedrag, een occasion kopen biedt dan ook een veel voordeliger alternatief. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u een betrouwbare occasion koopt én van hoge kwaliteit is. Bij MAK Auto kunnen wij u daarbij helpen. Bij ons worden al onze occasions eerst uitvoerig gecontroleerd voordat zij in ons aanbod worden opgenomen. Voordat wij een auto inkopen, controleren wij eerst grondig de technische staat, de onderhoudshistorie, het interieur en exterieur van de occasion. Wanneer een auto aan al onze eisen voldoet, krijgt de auto een plek in ons aanbod. Dit betekent dat u bij ons alleen luxe, jonge occasions van topkwaliteit terugvindt!

Voordelen van een occasion kopen

Een groot voordeel van een occasion kopen, is dat zij ten opzichte van een nieuwe auto relatief voordelig zijn. De afschrijving van een nieuwe auto gebeurt namelijk vanaf het moment dat hij de fabriek verlaat, de hoogste afschrijving gebeurt dan in de eerste jaren. Door een jonge occasion te kopen kunt u genieten van een auto met de technologie en rijcomfort dat net zo goed is als bij de laatste modellen, alleen hoeft u er niet de hoofdprijs voor te betalen.

Een occasion kopen bij MAK Auto

In onze voorraad zullen alleen bijzondere occasions opgenomen worden. Dit zijn occasions waar wij zelf ook maar al te graag in zouden willen rijden. Zo hebben wij topmodellen in huis van onder andere Audi, BMW en Volkswagen. De occasions hebben een lage kilometerstand, zijn rijk uitgerust en beschikken over een smetteloos exterieur en interieur. U zult het idee hebben in een nieuwe auto te rijden! In het occasion aanbod op onze website kunt u een goede impressie krijgen van wat wij bedoelen. Daarnaast leveren wij al onze occasions met APK, een onderhoudsbeurt, 6 maanden BOVAG garantie en natuurlijk een volle tank brandstof. Bij ons bent u ervan verzekerd een occasion te kopen waar u zorgeloos en jarenlang van kunt genieten.