Kort na de onthulling van de nieuwe Porsche 911 Coupé, heeft het Duitse automerk nu ook de komst van de allernieuwste Porsche 911 Cabriolet bekendgemaakt. Dankzij dit model is het bedrijf alvast helemaal voorbereid op de zomer van 2019. Deze nieuwe uitvoering van Porsche 911 beschikt over vele innovatieve functies en heeft dankzij een compleet vernieuwde hydraulische bediening de snelst functionerende softtop tot nu toe. Dit klinkt ons uiteraard als muziek in de oren.

Het dak van de nieuwe Porsche 911 cabrio beschikt over een glazen achteruit en kan worden geopend bij snelheden tot 50 km/u. Tevens zijn er magnesium elementen in het dak verwerkt, die voorkomen dat het dak bol gaat staan wanneer er met een hoge snelheid gereden wordt. Uiteraard kan er bij hoge snelheden ook gewoon met de kap open gereden worden. Om de inzittenden op dat moment beter te beschermen tegen de langsrazende wind, is de auto uitgerust met een elektrisch bediend windscherm.

Vermogen, koppel en acceleratietijd

Porsche zal de nieuwe cabriolet aanbieden als Carrera S en Carrera 4S. De 4S is hierbij de uitvoering met vierwielaandrijving. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een 3 liter biturbomotor met zes cilinders. De betreffende motor heeft een vermogen van maar liefst 450 pk en een koppel van 530 Nm. Daarnaast is de 911 cabrio vanaf nu standaard voorzien van een automatische PDK (Porsche Doppelkupplung) versnellingsbak met acht versnellingen. Hierdoor ligt de acceleratietijd van 0 naar 100 km/u op ongeveer 4 seconden en is de cabriolet slechts twee tienden langzamer dan de nieuwe Porsche 911 Coupé.

Porsche 911 bij MAK Auto & Techniek

De Porsche 911 doet ons liefhebbershart sneller kloppen en is dan ook regelmatig in ons aanbod terug te vinden. Op dit moment hebben wij bijvoorbeeld een Porsche 911 Cabriolet Carrera S in nieuwstaat op voorraad. Deze stijlvolle cabrio heeft slechts 51.407 kilometer gereden en is bijvoorbeeld voorzien van PASM (Porsche Active Suspension Management), PCM (Porsche Communication Management), cruise control, climate control, parkeersensoren achter, volledig lederen interieur, stoelverwarming en 19 inch lichtmetalen velgen. Deze prachtige auto staat klaar in onze showroom, alwaar u uiteraard van harte welkom bent voor een bezichtiging en een eventuele proefrit. Wij heten u graag van harte welkom!