Al jaren is de BMW X1 erg in trek in Nederland. Zo is één op de zes verkochte BMW’s in Nederland een X1. Om aan de grote vraag naar deze compacte crossover te voldoen, wordt de X1 sinds vorig jaar, naast Duitsland, ook in Nederland gebouwd. In het assortiment van MAK Auto & Techniek kan deze geliefde auto dan ook niet ontbreken. Zo hebben wij een uitgebreide collectie van diverse BMW X1-modellen in de xLine en M Sport uitvoering.

Uitvoeringen BMW X1 serie

De eerste X1 werd uitgebracht in 2009. In 2015 werd deze opgevolgd door een tweede generatie, met als resultaat een compleet nieuwe variant met de looks van een compacte SUV. Qua uiterlijk lijkt hij op de X3, technisch is hij verwant aan de 2 Serie Active Tourer. Ondanks de compactere buitenafmetingen, heeft hij de ruimte bij de zitplaatsen behouden zoals we gewend zijn bij een BMW. Bij de BMW X1 serie heeft u de keuze uit drie modellen: xLine, Sport line en M Sport.
  • xLine: Het xLine model kenmerkt zich door zijn off-road karakter en een uiterlijk met onder andere 18-inch lichtmetalen velgen en designelementen in zijdeglans aluminium.
  • Sport line: Dit sportievere model wordt ondersteund door sportieve design-highlights met onder andere 18-inch lichtmetalen velgen.
  • M Sport: De sportiefste variant, de M Sport, straalt maximale sportiviteit uit en heeft tweekleurig uitgevoerde 18- of 19-inch lichtmetalen M velgen. Uitrustingselementen zoals sportstoelen en het M stuur zorgen voor een extra sportieve uitstraling.

BMW X1 occasions bij MAK Auto & Techniek

Wilt u meer informatie over de BMW X1? Bekijk alle specificaties en foto’s van de X1 modellen op onze website. Indien gewenst kunt u via onze website direct een proefrit met één van onze auto’s inplannen. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina of telefonisch via 0184 60 12 36.