Welkom op onze nieuwe website! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het vernieuwen van onze volledige website. Alles is van A tot Z aangepakt, van de vormgeving tot aan de inhoud.

Onze vorige website, die in 2012 de lucht in ging, was toen gebaseerd op alle nieuwste snufjes en tools. Maar door de jaren heen is er in de digitale wereld weer een hoop veranderd. Dat laatste heeft ons ertoe aan weten te zetten om een nieuwe website te gaan realiseren.

“De nieuwe website is eenvoudiger, maar zeker niet minder uitgebreid!”

Wij hebben ook een mooie commercial toegevoegd aan onze nieuwe website. Onlangs is er een hele dag gefilmd in en om ons pand voor een mooie bedrijfsfilm. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat van zowel de bedrijfsfilm als van de gehele website!

We hopen u door middel van onze nieuwe website nóg beter op de hoogte kunnen houden van alle nieuwtjes, een beter beeld te geven van ons bedrijf en natuurlijk een volledig overzicht te tonen van al onze occasions, werkplaatsvoorzieningen en overige diensten. Veel is hetzelfde gebleven, zoals bijvoorbeeld de bekende ‘Mijn MAK’-omgeving, de online afspraakmodule en het occasionoverzicht, maar dan net in een ander jasje gestoken. En, ook op mobiele apparaten is de website nu nog makkelijker in gebruik!

Mocht u nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben omtrent onze nieuwe website, dan horen wij dat uiteraard graag!